Anonim

Ntokozo Mbambo - Dawning Of A New Day

Jag har hört / läst många nyheter om en andra säsong av Shingeki no Kyojin sedan 2014. Alla sajter sa att släppdatumet skulle vara i slutet av 2015 eller de första månaderna 2016.
Vi är 2016 och det finns fortfarande ingen säsong 2.

Finns det någon officiell källa om ett exakt släppdatum? Om så är fallet, vad är det exakta datumet?

Om så är fallet, vad är det exakta datumet?

Den andra säsongen av Attack on Titan släpptes från och med den 1 april 2017. Den sändes fram till 17 juni 2017. Den innehöll totalt 12 avsnitt.

Tyvärr just nu, Nej det finns ingen officiell källa med släppdatum för andra säsongen och som ett resultat finns det inget exakt datum (ännu).

Ett inlägg på Cross Map, en inofficiell källa, (Av Yumi Redfield den 17 januari 2016) förklarar att:

Det har förekommit rykten om att Attack on Titan säsong 2 kommer att släppas i februari, men det är redan i mitten av januari, och fortfarande har ingen bekräftelse på en Attack on Titan säsong 2 släppts av Tetsuro Araki, Attack på Titan-regissören.

En given (inofficiell) förklaring är:

Den främsta anledningen till att Attack on Titan säsong 2 har tagit år att släppa är på grund av det (mycket väl genomtänkta) avtalet mellan Attack on Titan manga författare Hajime Isayama och Attack on Titan anime regissören Tetsuro Araki att mangan alltid ska vara 4 bågar före anime-anpassningen. Detta avtal skulle säkerställa att anime inte skulle komma före mangan och sluta avvika för mycket från källmaterialet.

Svaret är baserat på tillgängliga källor den 19/01/2016 kl 17:10 BST.

5
  • Artikeln är ganska tvivelaktig, eftersom den har nollcitering och ingen av anime-webbplatserna rapporterar om "förklaringen" för förseningen. Det verkar som en spekulation konstruerad för att bli nyheter. Jag lämnar min nedröstning här tills du kan citera en mer ansedd källa.
  • Jag citerade de enda källorna som jag kunde hitta. Jag tycker att din nedröstning är hård eftersom jag bara har svarat med vad andra källor har hävdat. Och det är inte min åsikt så jag har följt webbplatsens regler. Mitt svar innehåller i stort sett allt som nämns i hur man skriver en bra svarssida
  • Jag röstar för den tvivelaktiga källan du citerar, särskilt delen reement between Attack on Titan manga writer Hajime Isayama and the Attack on Titan anime director Tetsuro Araki that the manga should always be 4 arcs ahead of the anime adaptation, som inte visas på någon ansedd nyhetswebbplats för anime. Inlägget har bra presentation (som vad hjälpsidan instruerade), men innehållet är fortfarande föremål för granskning.
  • Anime & manga stack utbyte är tänkt att vara kul med vänliga människor som kan diskutera och dela sin kärlek till anime. Det är uppenbart att du har glömt detta. Allt jag har gjort är att använda de källor jag kan hitta för att svara på någons fråga med det bästa möjliga svaret jag kan ge. Om du har problem med vad källan säger att det inte är mitt fel, skrev jag inte det! Din kritik är inte konstruktiv eftersom du inte kan erbjuda något bättre
  • 1 If you have a problem with what the source says its not my fault, i didn't write it! Även om det inte är du som skriver det, eftersom du citerar det, bör du se till att det är korrekt / trovärdigt. Vi vill inte att vår webbplats ska mata ryktfabriken. Ta inte nedröstningen personligen.

Den andra säsongen av Attack on Titan är för närvarande planerad till vårsäsongen 2017!

Källa: http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-07-03/attack-on-titan-anime-2nd-season-premieres-in-spring-2017/.103914

Så det betyder att första avsnittet av säsong 2 ska släppas runt början av april 2017.