Anonim

Darksiders II The Crucible Waves 51-75 [HD]

I slutet av Aincrad-bågen mötte Kirito Skull Reaper (golvchefen) och fick reda på att Guild Master of the Knights of the Blood var GM själv. Efter att ha slagit honom förstördes Aincrad och våningarna 76-100 var fortfarande orörda.

I slutet av Fairy Dance-bågen återställer Kirito Aincrad så att folket kan utforska det igen.

Jag väntar på berättelsen om våningarna 76-100, liksom Ruby Palace (100: e våningen), men det har hittills inte funnits något. Nu när Kirito har börjat utforska GGO (Gun Gale Online), är våningarna 76-100 fortfarande orörda?

5
  • Eftersom de köpte Aincrad till ALO är jag säker på att faeries arbetar för att klättra också, men i en mycket mer avslappnad takt.
  • @Krazer Menar du efter bågen? För i början till slutet av bågen handlade det om Yggdrasil no Aincrad. Efter att bågen slutade (anime-relaterad) med The Seed byggde de om den så det finns en möjlighet AFAIK att andra spelare utforskar det även Kirito själv men jag tvivlar på att det kommer att visas som en anime när som helst. Och jag har inte läst mangan så jag baserar mig på vad som har setts på anime.
  • Ja ganska mycket, de hamnade i princip där.
  • i slutet av sao 2 sa kirito att han skulle klättra i aincrad och frågade sin syster om hon ville följa med honom så jag gissar i sao 3 de kommer att gå tillbaka och rensa spelet på riktigt
  • @ user13787 Nästa båge involverar Gun Gale Online. Har du några källor för att säkerhetskopiera detta?

Fortfarande orörd i kanon. I de icke-kanonspelen Infinity Moment / Hollow Fragment var Kirito och de andra tvungna att fortsätta genom de övre våningarna och Ruby Palace.

Det konstaterades inom kanon att golven i New Aincrad släpps 10 våningar åt gången. Moderns Rosario-historiens båge börjar med uppdateringen som öppnade våningarna 21-30 för att börja rensa, vilket är anmärkningsvärt eftersom Kirito och Asuna ville återta sin stuga på våning 22. Eftersom inget har sagts utöver mors Rosario är det säkert att säga de övre våningarna har fortfarande inte släppts.

1
  • För att lägga till min egen kunskap. I ljusromanen, efter vapnet är det en annan båge som för närvarande pågår. Så det kan komma upp i nästa bok på något sätt. Men det är bara spekulation vid denna punkt.

Det finns ingen formell hänvisning till detta i manga / anime så vitt jag känner till, men chansen är att det förmodligen blev rensat eller på gång. Aincrad återupplivades och andra spelar i det inklusive Kirito (han kommenterade hur han skulle vilja starta om från nivå 1 och slå den ordentligt den här gången). Om han inte blev uttråkad är jag säker på att han bara skulle gå vidare från spelet efter att någon slog det ordentligt.

Den andra sannolikheten är att SAO II händer medan han fortfarande strävar efter det målet.

Jag antyddes bara i ljusromanen och anime att Kirito skulle vilja rensa Aincrad. Det berättades inte i detalj om det som efter ALO (Alfheim Online) flyttade historien till GGO (Gun Gale Online). Synd att onlinereferensen i Baka-Tsuki inte längre är tillgänglig.

Källa: Jag läste boken från volym 1 till 6, det vill säga från SAO (vol 1-2) till GGO (vol 5-6).

I Ordinal Scale Movie i sista scenen slogs kirito cs med sista chefen på Floor 100 eller så kallade Ruby Palace

2
  • Kan du lägga till mer detaljer?
  • Baserat på traditionell båge är den sista chefen på Ruby Palace Heatcliff ... också, om jag minns rätt, på ljusromaner är de senaste våningarna orörda än. Kanske kan den här scenen vara en "spoiler" som inte bygger på romanerna.