Anonim

Jaylor Love Story avsnitt två

Jag har just sett Berserk 1997-serien. Under hela serien har Guts båda armarna,

fram till slutet där han skär sin vänstra arm för att försöka rädda Casca.

I början av serien, innan hans berättelse börjar berättas, har han en arm som verkar vara gjord av järn eller något. Det verkar ha vissa skjutfunktioner, som i denna anime-serie aldrig förklaras, eller hur han fick det. Vad har Guts exakt i vänster arm och när fick han det?

Denna arm förklaras aldrig i 1997-versionen av anime. Armen är en protetisk arm med några få förmågor, särskilt kanonen. Det gjordes av Rickert efter Eclipse-händelserna. Jag tror inte att det någonsin nämnts vad armen är gjord av men jag tror att den gjordes med olika material. Tarmarna kan inte röra fingrarna på armen, och handen har en magnet för att hålla sitt svärd. Han kan dock röra fingrarna när han går in i sitt berserker-tillstånd, men det är ett resultat av Berserker-rustningen, inte han själv eller vapenfunktionaliteten.

Jag har inte sett den nya Berserk-anime ännu, bara guldåldersfilmerna, så jag vet inte om de utarbetar armen i den nya anime. Guldåldersfilmerna slutar strax efter Eclipse, innan Guts får den nya armen. Jag antar att de någon gång skulle utarbeta detta i den nya anime, i en flashback eller något.