Anonim

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact All Characters + English Voices [HD]

Under chuninproven, när Orochimaru attackerade Konoha, lyckades den tredje Hokagen att försegla händerna på Orochimaru, vilket gjorde honom oförmögen att använda någon jutsus.

Men senare i serien ser vi att Orochimaru använde jutsus. Till exempel, under striden med Naruto använder han Kawarimi no Jutsu.

Även om det inte har avbildats att han använder handtätningar för att utföra Kawarimi no Jutsu, men jag antar att en jutsu på den nivån behöver en handtätning för att dras av. Så, Orochimaru hade aldrig tappat sin jutsus.

Därefter lyckades Sasuke absorbera Orochimaru i hans kropp som förseglades av Itachi med hjälp av förseglingskrafterna hos Sword of Totsuka. Hur är det då möjligt för Orochimaru att vara närvarande i någon annans kropp och "poppa ut efter behag".

Så hur är det så att ingen förseglingsteknik fungerar på Orochimaru?

Hur Orochimaru återupplivade de 4 Hokagesna.

Det fanns bara en del av Orochimaru som var i Sasukes kropp. Jag tror att förbannelsemärket överför en del av hans chakra och därmed en del av sig själv in i målkroppen.

Det var den del av Orochimaru som var inne i Sasuke som förseglades bort av Itachi med hjälp av förseglingskrafterna hos Sword of Totsuka. Men en del av honom bodde fortfarande inne i de andra som bar förbannelsemärket och hans chakra var där med Kabuto, som absorberade Orochimaru efter att Sasuke dödade hans huvudkropp.

Kom ihåg att Orochimaru var mycket svag när Sasuke återupplivade honom att han var tvungen att absorbera sitt chakra från Kabuto för att bli något normalt igen.


Och det är inte sant att Orochimaru inte kunde förseglas. Den tredje Hokage kunde inte försegla honom bara för att han då var för svag för att dra Orochimaru med sig. Och det är inte så att Orochimaru kan komma ut efter behag från någons kropp. Sasuke återupplivade honom. Han dök inte ut efter behag.

13
  • Detta förklarar fortfarande inte hur Orochimaru inte kunde använda jutsus i den ursprungliga naruto-serien efter att hans händer blev förseglade och använda jutsus i Shippuden-serien. Kom ihåg att han använder Sanj Rash mon (Triple Rash mon) under sin strid med Naruto
  • Hans händer blev förseglade av den tredje, eller hur? Så han kan ha använt en annan kropp för att fortsätta använda sälar.
  • Det är förvirrande, en del av hans själ är förseglad, men han kan använda den som ingenting någonsin har hänt?
  • Var sägs det att en del av hans själ är förseglad av den tredje? 3: e misslyckades med att försegla sin själ.
  • Var inte händerna, som var förseglade, en del av hans själ ?? Det var den del som avbröts av dödsfallet precis innan man förseglade dem

Harikrishnan Ts svar täcker det mesta av det. Jag svarar på den del av hur han kunde använda Jutsu.

Handtätningar är en form av teknik för att fokusera sitt chakra för att utföra en specifik jutsu. När du går framåt är skicklighet och kraft kan du fokusera ditt chakra mer och mer medfödd, utan att behöva handtätningar.

Exemplet för detta är att Zabuza krävde mer än 40 handtätningar för att utföra Water Dragon Bullet, medan den andra bara krävde en.


Det var därför Orochimaru kunde använda den mest grundläggande tekniken utan att använda händerna (som ersättningsjutsu). När det gäller resten kommer jag ihåg att Kabuto gjorde handtätningarna åt honom när han krävde en mer avancerad jutsu (till exempel Summoning Jutsu).

Orochimaru hade ägnat sig åt Kinjutsus väg. Det betyder att han använder mestadels förbjuden jutsu. På grund av sitt oändliga experiment med sig själv för att bli ännu mer kraftfull flyttade han till en plats ovanför naturlagen.

Han lever med en annan uppsättning regler än resten av ninjavärlden, och det är hans by också (om det finns något kvar av det).

Han sökte odödlighet så att han kunde behärska varje jutsu, även vetenskapen om att skapa jutsu.

När det gäller att vara i olika kroppar och poppa ut ur dem, här är vad jag har observerat från mangan: han smittar en person med sig själv. Titta på Kabuto. Det var en allvarlig infektion. Förbannelsemärket är ett annat exempel. Förbannelsemärket är enbart en teknik som utvecklats av Orochimaru och infekterar människor med sin kraft. Även om infektionsnivån och typen i Kabuto vs. Sasuke i sig är olika.

Han är "ovanför" förseglad eftersom han förvrängde sig själv till en viral enhet, eller en "demon" som den 3: e Hokage kallade honom. Även Nine-Tailed Fox kunde förseglas eftersom han är en naturlig naturkraft. Det finns inget naturligt med Orochimaru!

2
  • 4 Jag vet inte hur korrekt svaret är. Alla Orochimarus tekniker är väl förklarade, det finns inget onaturligt med honom. I förhållande till Uchiha är han faktiskt ganska svag. Det här svaret verkar inte heller svara på frågan alls. Allt beröm för Orochimaru, men det finns inget här som förklarar hur han kunde utföra tekniker trots att hans händer är förbannade.
  • Jag håller med @MadaraUchiha. I Sanin Showdown var Kabuto tvungen att utföra jutsus för orochimaru, men senare i Shippuden-serien kunde Orochimaru själv utföra handlingarna.