Anonim

HUR DU GÖR DIN EGNA HATT PÅ ROBLOX !!! (2018)

Ta till exempel när han kämpar för Danzos underordnade. Han tar tag i en av dem när han teleporterar dem, men för den andra använder han den helt enkelt på en rad.

Och om han bara alltid kan teleportera människor från ett intervall, varför var han alltid så insisterande på att ta tag i sin motståndare? Han kunde bara ha försökt att långväga kamui på Minato och Naruto istället för att alltid försöka ta tag i dem.

1
  • Hans makt består av två delar, först för att teleportera andra till eller ut ur kamui-dimension, två för att ständigt vara i kontakt med kamui-dimention och teleportera sig själv och delar av hans kropp där. Jag antar att den andra tar mindre energi är mer praktisk så han försöker röra motståndaren för att göra honom till en del av sin egen kropp och använda ögonns andra kraft

Tobi kunde inte attackera och försvara samtidigt med Kamui. Hans strategi var att låta sin motståndare attackera, men genom att använda Kamui skulle attacken flyga rakt igenom.

Om Minato inte hade teleportering skulle Tobi ha vunnit. Tobis strategi är faktiskt ganska intressant, eftersom han inte använde kamui på det sätt som du trodde att han skulle göra. Jag tror att detta är Obitos sätt att göra. Han kunde använda Kamui på det sättet men väljer att inte göra det, för hans strategi är mer taktisk.