Anonim

Fury Fighter: Vem älskar Grand Zeno? (全 王) Låt oss spela Time Limited-prispott Använd upp 98 krigaremedaljer

I slaget vid Vegito mot den sammanslagna Zamasu såg vi att Vegito smälte varade väldigt lite eftersom Vegito var så kraftfull att öronringarnas kraft förbrukades för att hålla Vegito ihop. Om Goku och Vegeta skulle använda örhängen i maktens turnering för att smälta och bli Vegito, och efter mycket kort tid kunde de desarmera igen, skulle dessa potaraörhängen kunna användas för att smälta andra krigare, som till exempel 17 och 18?

Ja.

Den här bilden är direkt efter att Goku och Vegeta har defuse vs Merged Zamasu. Vi ser Potara-örhänge på Vegetas högra öra och Goku har uppenbarligen den på sitt vänstra öra. Även under striden mellan Vegito och Buuhan (Super Buu med ultimat Gohan absorberad) finns det en scen där Goku och Vegeta tappar in i honom och Vegeta bryter Potara-örhänge. Så Goku och Vegeta kunde ge Potara-örhängen att säga någon som Android 17 och 18 direkt efteråt och få dem att smälta om de ville.

Det har aldrig nämnts att Potara-örhängen kräver en tidsgräns för att användas, som fusionsdansen. Om tidsgränsen skulle gälla, skulle det vara på krigarna själva och inte på Potara-örhängen, eftersom örhängen i sig inte ger någon extra energi till krigarna och det fungerar bara som någon form av en multiplikator som smälter samman energin mellan två krigare.

Kan de vägra efter att fusionen slutar är en fråga du borde ställa akria toriyama inte internet eftersom det inte förklarades jag ska gå med ja de kunde vägra men de var så upphetsade att de inte kunde röra sig så vägrande med potara att bli vegetto skulle inte ha varit bra det enda sättet att de kunde ha dödat sammanslagen zamasu var om goku hade utnyttjat autonom ultrainstinkt eller om vegetto hade använt en kaioken gånger tjugo medan en super saiyanblå och utplånad zamasu om de hade vägrat medan exausted troligen skulle vegetto skjutas till det yttersta och tappa in i autonom ultrainstinkt där han skulle behöva döda zamasu så ingenting återstår eller annars skulle han ha gjort det där universumskit där till och med en fullt driven behärskad autonom ultrainstinkt vegetto inte kunde förstöra oändlig zamasu utan att ta sig själv och universum med sig