Anonim

USA: s skuldkris 2012 - perfekt förklarad

I kapitel 515 nämnde de att alla Kuja Tribe-kvinnor alltid föder kvinnor.

Hur är detta möjligt? Finns det någon förklaring om detta?

7
  • Samma bild som du använder ger dig förklaringen: "mystiskt", välkommen till världen av anime magi :)
  • I One Piece kretsar berättelsen om Monkey D. Luffy och visar sin enorma tur med oväntade situationer. Detta är bara en av dessa extra detaljer, dvs om också män föddes på ön, skulle han vara som bara en normal människa för dem och inte få sådana fördelar.
  • Jag håller med @Dimitri mx: Jag skulle vilja ha en plats på jorden så här!
  • Kanske är det för att det bara händer biologiskt. Deras kroppar är så. Det kan också vara platsen och miljön runt dem och klimatet också. Det är vad jag tycker så.
  • ja min fråga är hur blir Kuja-stammen gravid? Allt jag vet är att män inte är tillåtna på ön, och de som kommer in dödas.

Ingen förklaring ges någonsin utöver ordet "mystiskt" men det är inte så löjligt som det låter.

I den verkliga världen kan miljöfaktorer som moderns temperatur och diet under graviditeten påverka sannolikheten för att en pojke eller en flicka ska födas. Naturligtvis kommer det sällan över 55-45 på ett eller annat sätt, men i den unika miljön hos Amazon Lily är det möjligt att oddsen för att få en flicka är helt överväldigande, till den punkt där ingen pojke någonsin har fötts på ö.

1
  • Vad händer om "mystiskt" betyder att de helt enkelt återvände endast med flickorna? Du vet, för hanar är inte tillåtna, inte ens pojkebebisar antar jag ...

Om inte den ena författaren / klienterna klargör Kuja-stammens existens och ursprung, skulle det inte finnas något exakt svar på denna fråga. Det händer för det mesta i vilken anime som helst och ett stycke är inget undantag, låt oss bara vänta på några avsnitt där denna stam kommer att förklaras ännu mer. Under tiden är den kortfattade förklaringen av Kuja-stammen följande:

Amazonliljan: http://onepiece.wikia.com/wiki/Amazon_Lily

Kuja-stammen: http://onepiece.wikia.com/wiki/Kuja

Det enklaste svaret skulle naturligtvis vara "Magic" eller anime-logik.

Men när vi tittar på frågan ur en logisk synvinkel behöver vi inte titta på stammen utan på de främmande länderna, eftersom det nyfödda könet bestäms av den vinnande spermien, som antingen bär en kvinnlig kromosom ( X) eller en manlig kromosom (Y).

Kanske producerar män i det främmande landet bara kvinnliga spermier. Spermaproduktionen påverkas av miljöfaktorer men detta är osannolikt, det skulle finnas rapporter om att det främmande landet har kvinnliga födelser (såvida inte deras kvinnor reser och impregneras någon annanstans också). Tänk på att det är fullt möjligt att dessa rapporter kan finnas men läsaren får aldrig höra om något av detta.

Mest troligt är att stammen faktiskt får män födda, men de dödas omedelbart (och inga register över dem hålls), precis som riktiga Amazonstammar gjorde det.

5
  • För att korrigera dig har kvinnor XX-kromosompar medan män har XY-par, enligt min vetskap finns det inget sådant som "kvinnlig sperma" eftersom det skulle indikera att vid befruktning av ägget bestäms barnets kön dock eftersom @Qiri har sa att det finns faktorer under graviditet som kan leda till chansen för ett visst kön
  • Kvinnliga spermier hänvisar till spermier som bär en X-kromosom, vilket är hälften av kvinnokromosomuppsättningen (den andra kommer från ägget, garanterat att vara X), vilket verkligen bestämmer barnets kön vid befruktningspunkten.
  • Jag vet ingenting om kvinnligt eller manligt kromosomarbete men jag tror att Eiichiro Oda aldrig dödar någon av en sådan anledning, han dödar knappast någon av någon anledning.
  • Andra sätt att uppnå liknande resultat skulle vara att helt enkelt avlägsna de manliga barnen (lämna naturen göra det smutsiga jobbet) eller föda i det ursprungliga landet och lämna de manliga barnen där. @Maroon, lagt till en länk för att förtydliga.
  • Vem vet? kanske några av deras stammar är hermafrodit, och andra är bara födda för att vara normala, som ormprinsessan och den tidigare drottningen. Om du kommer ihåg drabbas de båda av Love Sick.

Egentligen kanske detta inte är sant. Det kan finnas barn som föds som pojkar, men på grund av några skäl bodde pojkarna inte. Kort sagt, de äldste försöker förhindra att pojkar lever. Jag tror att detta är något som liknar vad som hände med Vincent (Hiei från Yu-yu Hakusho), där han var en utstött på grund av traditionen att bara ha kvinnor att bo i sin by.

Eller kanske medan de är ute i världen födde de pojkar men var som 'oop! Du är en pojke; barnhem för dig och tog bara flickorna hem. Kom ihåg att de blir gravida kräver att de lämnar ön KVINNOR för att gå in i MÄNNS värld. Så bara människor som lämnade skulle veta säkert. Vem säger att de måste berätta för någon att de hade en pojke? Eller att de alls var gravida?