Anonim

Krillin går Super Saiyan eftersom Krillin, Goten & Trunks använder flera Kamehameha: Bio Broly [HD]

I kapitel 202 i DragonBall-mangan flyter Goku upp i luften för att se var hans barn är:

Sedan när han färdas längs den gröna skalan flyger han en del av vägen dit. Han flyger också för att hjälpa till att bekämpa Saiyans efter sin träning med världens herre.

När lärde sig Goku hur man flyger, när tidigare hade han bara använt Kintou för luftrörelser?

Första gången vi ser Goku flyga är i kapitel 193, sidan 10. Krillin, Master Roshi och Tien beskriver det faktiskt som Air Dance. Eftersom första gången han såg Air Dance var vid föregående turnering, kan vi dra slutsatsen att han lärde sig mellan andra och tredje turneringen under sin träning med Kami.

Det visades aldrig hur han lärde sig att flyga, så det är ren spekulation. DragonBall-Wiki har en möjlig förklaring:

Goku lärde sig troligen att flyga från Kami under sin långa träning på Kami's Lookout, eftersom han inte kunde göra det tidigare och visade sina förmågor att avsluta sin World Martial Arts Tournament-kamp med Piccolo.

Källa: Dragonball Wiki

3
  • Ah det är vettigt, eftersom Piccolo kan flyga med sin speciella teknik, och Kami var också en Namekian
  • 1 Jag kan ta fel, eftersom jag inte hänvisar till några källor nu, men Krillin, Yamcha och Goku lärde sig inte Air Dance som Tien och Chaotzu redan kände till under en tidshopp efter att ha besegrat kung Piccolo men före World Martial Arts Turnering där Goku och Piccolo slåss?
  • @Nil Krillin verkligen, för han flyger när han kämpar mot Piccolo. Men jag tror inte att Yamcha skulle kunna flyga just nu.

Goku lärde sig att flyga under den första turneringsbågen medan han kämpade mot Jackie Chun.

Även om han flög genom att rotera svansen som en helikopter, vilket är en annan teknik än normalt.

1
  • +1 trevligt fynd! Vad sägs om när han använde sin Kamehameha för att flyga? Inte säker på om det räknas också;)

Jag tror att Goku lärde sig att flyga på Kaios planet (åtminstone tror jag det i anime). När de kämpade mot Raditz använde han fortfarande Kintoun Cloud. Och han dog den kampen.

4
  • 1 Han verkar ganska tydligt flyga utan molnet i mangapanelerna från OP, vilket är under Raditz-striden.
  • 1 Det kan bara vara DBZTime flytande.
  • 4 Jag tror att Goku flög mot Piccolo Jr. mot slutet av Dragon Ball. Jag tror att han redan kände Air Dance men flög långsammare än sin kintoun / flygande nimbus. Det är förmodligen varför han använde det för att komma till Raditz, men jag har ingen källa för att verifiera det.
  • 1 @Nil Jag är ganska säker på att du har rätt. Numbus, var snabb. lätt att hålla koll på Piccolos flygning, och vid den tiden hade Goku inte fått en dödsuppstart ännu, så hans förmåga att producera tillräckligt med energi för flygningen var troligen inte så hög som den kunde ha varit.