Anonim

BELIZE 03 - VALEU A PENA? | EN STOR CIDADE gör MENOR PAÍS da AMÉRICA CENTRAL | Belize City

Fruktkorg verkar placeras i en riktig japansk stad.
Är det någonsin uttryckligen angivet vilken?
Om inte, är det möjligt att dra slutsatsen vilken, eller åtminstone vilken del av Japan den ska vara?

(Jag är mer intresserad av svaret gentemot mangan, men om det finns en aning i anime, skulle det också vara bra.)

Det anger inte deras plats i anime eller manga. Det är dock vanligt att fruktkorg äger rum i ett mer lantligt område i Tokyo Japan.

2
  • Med "mer landsbygdsområde i Tokyo Japan" menar du ett landsbygdsområde eller semiruralt område nära Tokyo-metropolen, ja?
  • Ja, Zack det stämmer.

Så efter att ha gjort lite arbete och försökt hitta några landmärken tror jag att Fruits Basket (2019) äger rum någonstans nära Tamagawadai Park halv mellan Yokohama och precis i utkanten av Tokyo. Horisonten när de är på taket och tittar på staden och den specifika blå bron i säsong 1 avsnitt 23 ger de bästa referenser till var de är, från vad vi för närvarande vet om anime. Jag märkte bron sedan jag har cyklat i det specifika området tidigare.

Kolla in bilderna som Yokohama Expat har på sin blogg. https://reywatjapan.blogspot.com/2015/07/wilderness-in-tokyo.html

2
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange! Detta har potential att bli ett bra svar. Om det är möjligt, kan du också redigera för att tillhandahålla bildjämförelser för den blå bron från anime och verkliga livet? Tack!
  • Denna blogg går i detalj när det gäller jämförelse med verkliga platser. Det finns mycket Den-en-ch fu bland andra platser.

Jag har alltid tyckt att det personligen liknade Kyoto. Speciellt med alla berg så lättillgängliga. Men det kan mycket väl vara Tokyo och bergen också.

Jag tittar för närvarande på den nya Fruits Basket s2, ep 5 och de går till den här restaurangen och en kille beställer Chicken Nanban. Chicken Nanban är en berömd maträtt av Miyazaki prefektur, restaurangen som heter Nao-chan som är den första och bästa. Det är en av mina favoriträtter som jag någonsin har haft i Japan, så när han sa detta var jag genast som "MIYAZAKI".

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser för att stödja ditt svar.

Min syster tror att fruktkorg äger rum i Kina på grund av att den har den kinesiska zodiaken. Obs: kinesiska. Men det här är bara en enkel gissning.