Anonim

So Gone Challenge (David, Denzel, Caleb)

I Chobits finner huvudpersonen Chi kasseras med skräp bakom något hus.

Man skulle tro att en produkt av ett sådant hemligt projekt, som innehåller några extremt viktiga hemligheter, skulle vara slutligen på ett ansvarsfullt sätt och inte bara kastas ut.

Kanske var jag inte en uppmärksam tittare men jag upptäckte aldrig någon historia om hur hon hamnade där. Förklarar showen det? Om inte, finns det några hållbara teorier?

I mangan nämner Chitose Hibiya att hon hoppades att någon skulle hitta Chii och ge henne alla de saker som hon saknade (t.ex. kärlek). Chiis minne torkades för att hon var ledsen, så detta var ett försök att börja om från början utan några av hennes smärtsamma minnen. Och det betyder också att man inte vet någonting om Chitose.

Så Chitose satte Chii i papperskorgen så att Hideki skulle hitta henne.

4
  • En mycket långsökt tankegång men jag antar att om det är kanon, måste vi acceptera.
  • 3 @SF. Jag tror inte Chii placerades där specifikt för Hideki, bara att han råkar vara den som hittade henne. Men ja, den som hittade henne kunde ha visat sig vara en kryp.
  • 2 Eller en garbageman med en sopbil, bara gör sin plikt ...
  • 1 CLAMP tenderar att vara riktigt romantisk, så det är precis deras stil att ha en sådan anledning, även om det verkar vara långsökt normalt. Tsubasa är överfull av det här.