Anonim

Konohamaru Sarutobis brutala dödsmatch!

När Sasuke bekämpar Danzo, på kapitel 477 sidan 9, använder han kallningsteknik och en hök dyker upp.
Hur och när tecknade han ett kontrakt med hökar, och tack vare vem fick han det?

2
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/756/…
  • bra fråga, +1

För att symbolisera hans uppstigning från ormar (d.v.s. Orochimarus kraft) bytte han sitt lags namn från Hebi (orm) till Taka (hök). Det avslöjas att hans djurorienterade tekniker också har förändrats från ormar till hökar, vilket framgår av att han kallade en hök som han använde för att flyga runt under sin kamp med Danz , undviker sina överfall och i anime utför samordnade attacker med Sasuke . Det är för närvarande okänt när han gjorde ett kontrakt med dem.

Detta finns här under "Summoning Technique"

1
  • Jag är bara nyfiken på att hans ormkallelse inte dör efter striden med Deidara vilket gjorde det möjligt för honom att göra ett nytt kontrakt?

Sasuke troligen omvänd kallade sig själv. Varje shinobi har ett signaturdjur som kallas, i Jirayias-fall använde han helt enkelt den kallande jutsu utan kontrakt och hamnade med paddorna.

Kakashi gjorde förmodligen detsamma och hittade sina ninkenhundar, han är halv Inuzuka så han var troligen blodbundet till sin ninken.

Så i slutändan lärde Orochimaru ut SASUKE ormkallandet men det var inte Sasukes naturliga kallelse. Narutos naturliga kallelse är antagligen inte paddor heller men han använde aldrig den omvända kallelsen så han kommer förmodligen aldrig att ta reda på det. Sasuke ropade troligen på sig och hittade platsen där hökarna bodde och undertecknade ett kontrakt med vilken hök som var där som kunde prata med sasuke. Garuda kan inte kalla honom så att jag kan föreställa mig att en annan hök gav honom kontraktet för kallelsen.

1
  • 1 Det finns bara en enda händelse där någon omvänd kallar till innan ett avtal med ett djur, så jag skulle inte anta att alla har ett "födelsekontrakt" med djur. Naruto kallades omvänd av Gamakichi till Mount My boku. Omvänd kallelse är samma jutsu, förutom att den används av kontraktets djur, inte personen.