Anonim

MUI är för mycket för Goku's Body Subbed

Vi känner till Goku i Super Saiyan Gud och i Super Saiyan använder Blue God ki. Och uppenbarligen kan han också använda Gud ki i basform. Så min fråga är, använder Goku God ki när han använder Ultra Instinct? Visar anime något om detta?

Svaret är ja. I Dragon Ball Super Manga kapitel 60 säger Vegeta tydligt att Goku använder God Ki i Ultra Instinct Omen State.

0

Nej.
Goku använder inte God Ki medan han använder Ultra Instinct. Vi vet detta definitivt baserat på avsnitt 110, 116 och 129. I avsnitt 110, när Goku används Ultra Instinct Omen i sin kamp mot Jiren kunde Roshi och Tien känna av Goku energi. Till och med Piccolo kunde känna sin energi när han uttalade att han blev starkare under stridens gång.
Under Gokos kamp med Kefla ser vi också att Kefla kan känna Goku-kraft ökar sin energi och följaktligen svarade genom att göra detsamma och till och med Jiren kunde känna denna energi och vakna upp från meditation under deras strid.

De "värme" vilket har nämnts under alla tider som Goku blev Ultra Instinct, är en ökning av energi. Vi vet det definitivt i avsnitt 129 efter att Whis talar om detsamma. Dessutom, när Goku driver tillbaka Jirens attacker, nämnde Jiren att Goku hade genererat denna enorma mängd värme för att få ett avgörande slag mot honom och besegra honom för vilken han måste svara. (Det var då Goku startade). När Jiren startade innan han startade sin attack på Goku, påpekade Toppo att Jiren var "Blir alltför uppvärmd (genererar mycket värme)", vilket med andra ord är mycket energi.

Vi vet att Super Saiyan-gudstransformationerna handlar om Ki-kontroll och energinivåer kan inte kännas. Därför bekräftar ovanstående händelser utan tvekan att Goku inte använder God Ki under Ultra Instinct Transformations

2
  • Å andra sidan, när Frieza blir gyllene form för första gången som svar på Goku's Blue-form, funderar han på att utifrån vad han känner har han vunnit kraftloppet mellan honom och Goku. Och Hit kan känna ökningen av Goku energi när han tillämpar Kaioken på Blue.
  • Det beror på att de kastar nya idéer och koncept och att de inte är för mycket uppmärksamma om de strider mot varandra. Det var vad Akira Toriyama menade när han sa att han vill vara historien "enkel" efter att ha blivit frågad om några delar av berättelsen

Ja. Whis uttalande är mycket tydligt. Såvitt andra känner till hans ki och vad inte, har det nästan blivit en stum punkt. Broly, Jiren, 17 och Frieza har inte Gud ki, men kan ändå känna och motverka det bra. Akira övergav uppenbarligen detta attribut för Gud ki.

Ja Ultra Instinct behöver Gud ki. I kapitel 66 i mangan gav Vegeta och resten av z-fighters Goku där energi men det räckte inte. Det konstaterades att för Ultra Instinct krävs gudomlig ki. Det är därför som en gång goku fick Uubs energi kunde han gå Ultra Instinct och förstöra Moros pärla.

Ultra Instinct har gud ki men det är på nästa nivå av gud ki min gissning är änglar, gudar av D och Kai -shin har olika typ av gud ki och du måste vara på den nivån också känna det. som hur goku inte kunde känna Toppo-kraft och topp sa att han var en gud för förstörelsekandidat och hur vegeta inte kan känna användargränssnitt eftersom det kan vara änglarnas gud ki och bara änglar och U'I-användare kan känna det men det är bara min teori .