Anonim

Skulle Kefla slå sammanslagna Zamasu?

Det sägs att Kefla var tillräckligt stark för att döda Ultra Instinct Goku när de kämpade. Många kraftförstärkare i Dragon Ball Community säger också att Kefla är ännu starkare än Super Saiyan Blue Vegito från Future Trunks-bågen. Hur är det mojligt?

Till att börja med, låt oss undersöka de faktorer som påverkar styrkan i en Potara-fusion.

  • Den första uppenbara faktorn skulle vara karaktärerna som smälter / deltar i fusionen. Det skulle logiskt vara vettigt att en fusion mellan starkare karaktärer skulle vara> än en fusion mellan svagare karaktärer. Till exempel blev en fusion mellan Goten och Trunks utan problem knullad av en Base Vegeta på grund av hans överlägsna styrka.
  • En potara-fusion staplar också ytterligare multiplikatorer. I Buu-sagan när fusionen först introducerades överväger Goku att smälta samman med Hercule som är väsentligt svagare än honom. Detta bevisar att det fortfarande finns någon fördel med fusionen. Mer information om karaktär Gokule kan ses här
  • Slutligen, i Avsnitt 114 i DBS säger Shin att en fusion mellan Android 17 och 18 skulle vara perfekt som de är Kompatibel. Så man kan anta att kompatibiliteten mellan charaters kan leda till en överlägsen fusion

När det gäller huruvida Kefla är starkare än Vegito

  • Vegito från Buu Saga är uppenbarligen svagare än Kefla. Caulifla och Kale är betydligt kraftfullare än Goku och Vegeta från Buu Saga. Därför skulle det logiskt vara vettigt för Kefla att vara starkare.
  • Baserat på ovanstående logik skulle det naturligtvis vara vettigt för Vegito från Goku Black-bågen att vara flera gånger starkare än Kefla. SSJ2 Caulifla är åtminstone jämförbar med SSJ2 Goku / Vegeta. Kale å andra sidan är åtminstone jämförbar med SSJG Goku. Även om du anser att Kale är likvärdig med SSJB Goku eller Vegeta / skulle det fortfarande inte göra någon skillnad eftersom Caulifla helt klart inte är nära Super Saiyan Blue.
  • Nästa huvudfaktor är baserad på kompatibilitet. Kompatibiliteten mellan Goku + Vegeta och Kale + Caulifla är mer eller mindre identisk som i båda fallen, de tillhör samma ras och tillhör också samma kön och det finns verkligen ingen anledning att indikera att Kefla är en mycket mer kompatibel fusion jämfört med Vegito

Jag tror inte heller att Kefla någonsin var tillräckligt stark för att "döda" UI Goku. Denna missuppfattning härrör från kommentarer från Krillin och Roshi. Jag tror att dessa kommentarer gjordes helt enkelt baserat på oro och att Roshi och Krillin helt klart inte har någon aning om Gokos maktnivå. Under Gokos andra kamp med Jiren använder den senare ett slag som Goku beskriver som den starkaste attacken han någonsin sett och vars kraft skrämmer goku ur hans SSJB-form. Goku fortsätter sedan att tanka flera av dessa slag efter varandra i sin basform. För framtida referens tror jag att det skulle vara mycket säkrare att ta Whis uttalanden till nominellt värde och eventuellt till och med uttalanden från några av Gods of Destruction, eftersom maktnivån som används av Goku är långt bortom något som Roshi & Krillin kan förstå .

Nej.Det enda skälet till att Kefla kunde ha haft en chans är att Kale är närmast en legendarisk Super Saiyan och Cauliflas skicklighet och snabbhet, men Goku och Vegeta kan slå gudar. Goku och hans träningsår, smält med Vegeta och hans träningsår, mot två barn - och för att inte tala om utvecklingen hos de två huvudpersonerna (SSJBE och UI, och Vegito kan gå SSJB Kaioken x 10). Goku var trött, efter att ha varit tvungen att slåss med grönkål och träna Caulifa under den kampen: Goku vs Kefla var en kontrollerad berserk Saiyan mot en trött Goku.

0

Goku kunde slå dem när han var i Ultra Instinct, men Vegito är Goku och Vegetas kraftnivå kombinerad och signifikant multiplicerad, så nej, Kefla är inte starkare än Vegito.

Ja. Kefla är starkare för att det tog ofullständig Ultra Instinct Goku att slå henne. Enligt Perfecr Power Level List wiki är det 40 Quintillion. Det är 40.000.000.000.000.000.000. Vegito Blues effektnivå är 180 miljarder. Det är 180.000.000.000. Vegito Blue var också svagare än Super Saiyan Rage Trunks. Trunks slog Fused Zamasu medan Vegito Blue inte lyckades göra det.

IMO, Kefla är starkare än Vegito från Future Trunks Saga.

Kefla i super saiyan-form var i en liknande nivå som Goku Super Saiyan Blue Kaioken x20. De utbytte träffar, när Kefla sändes för att flyga till en klippa, knappt träffad, och i en annan träff som fångade Goku ganska ovakt, slog hon honom i Super Saiyan Blue Kaioken x20. Super Saiyan Blue Kaioken x20 är 20 gånger kraften i en super saiyanblått. Så när hon blev super saiyan 2 hade hon runt 40 gånger en trött super saiyan blå Goku.

Vegito från Trunks Saga hade kraften i 2 super saiyanblått multiplicerat "tiotals gånger". Det kan vara 40 gånger, 60 gånger, 80 gånger etc. Men sedan dess fick Goku och Vegeta flera senkais. Goku hade sedan dess zenkai från att återhämta sig från Zamazu, zenkai från att slåss med Piccolo och Gohan, Zenkai från att återhämta sig från striden med Gohan, zenkai från kampen med Freezer efter att ha tagit honom från helvetet, förmodligen en annan zenkai från energifrys gav honom efter att ha kämpat med Jiren. Och IIRC sa Jiren att Goku och Vegeta var starkare än de han kämpade tidigare. Så fusionen av en super saiyan 2 (Caulifla) med en legendarisk super saiyan typ saiyan som gick igenom en super saiyan blå kamehameha (Kale), som kallades ett monster av en super saiyan blå Vegeta, och som fångade Jirens uppmärksamhet på slå ner henne, måste vara otroligt kraftfull. Andra människor håller inte med, men berserkerversionen av Kale är starkare än en super saiyanblå imo. Då kan fusionen av henne med en annan saiyan vara starkare än fusionen av 2 super saiyanblått.

2
  • Det finns en massa felaktiga uttalanden. Till exempel stod det inte att Goku använde SSJB + KK * 20 mot Kefla. Det var mer eller mindre underförstått att Goku skulle SSJB + Kaioken * 1 (Eftersom Beerus uppgav att Goku knappt hade uthållighet för att vända Kaioken / Turning KK ** 20 skulle vara överdrivet). För det andra var Kale i sitt Berserker-tillstånd lätt K.O'd av en enkel kraftpåverkan från Jiren och SSJB Kamehameha som användes av Goku undertrycktes eftersom vi ser att ansträngningen var betydligt mindre jämfört med Kamehameha mot Merged Zamasu etc.
  • Dessutom störde Kale helt enkelt turneringen, därför ingrep Jiren. Han var på väg att attackera Universum 2 innan Vegeta gjorde när de initialt störde hela turneringen. Vi ser också en utmattad SSJG Goku som lätt håller sig (med en fördel mot en LSSJ Kale). Till och med baserat på ditt argument, om vi antar att Kale är starkare än SSJB vilket inte egentligen är fallet, skulle hon behöva vara så mycket starkare för att kompensera skillnaden mellan en SSJ2- och SSJB-karaktär som är extremt signifikant.