Anonim

ナ ル ト SD ロ ッ ク ・ リ ー の 青春 フ ル パ ワ 忍 伝 【面 白 い 瞬間】】 12 # 12 NARUTO Spin Off Rock Lee & His Ninja Pals

Inte säker på om jag saknade något men det finns ingen information om vem hennes far är. Jag sa bara att det är en vanlig ninja.

Det finns information om honom, även om hans namn aldrig nämndes.

I Itachi Shinden: Book of Bright Light

Min pappa dog i Nine Tails attack . .. Oh! Min pappa är inte en Uchiha. Min mamma Uchiha. Efter att min pappa dog kom vi tillbaka till klanen, och jag blev också en Uchiha, ”sa Izumi till honom som om han läste sitt sinne.
"Finns det ett samband mellan din fars död och Sharingan?" "Ja." Izumi suckade och mötte Itachis ögon. Hennes egna hade återgått till det normala. ”Jag var där med min pappa när han dog. Han dog precis framför mig. Han skyddade mig. Så jag ... ”Tårarna rann över hennes kinder. ”Det var som om jag bara hade mer makt, hade min pappa inte behövt dö ... Under begravningen och hela tiden efter det skyllde jag på mig själv. ”Om jag bara hade mer kraft,” sa jag. ”

I ett kapitel säger Second of Third Hokage att Kagami Uchiha var en bra och begåvad medlem från Uchihas klan och säger att han var far till Izumi.

3
  • 1 Har du en källa för att säkerhetskopiera detta?
  • Jag såg just det på ett minne av Hiruzen eller Tobirama under det stora shinobikriget, kanske när kages svarar på sasuke-frågan
  • Men detta skulle motsäga information på LN att hans far inte är en Uchiha. Kan du ange en källa (specifikt kapitel eller avsnitt) för verifieringsändamål?