Anonim

Donnie Iris - Ah Leah

Om någon från kungafamiljen skulle ärva grundaren Titan, skulle också föregångarnas och framtida efterföljares minnen överföras till honom / henne.

Men,

Erens far stjäl den grundande Titan och skickar den sedan vidare till Eren.

Så är minnena borta? Eller kommer de tillbaka om en sann medlem i kungafamiljen

hämtar grundaren Titan tillbaka?

Spoilers upp till Kapitel 107.


Enligt wiki,

Endast de med kungligt blod Fritz eller Reiss kungliga familjer kan använda den verkliga kraften i den grundande Titan. Men om den grundande Titan ärvs av någon utanför kungafamiljen kan makten fortfarande användas om arvtagaren är i fysisk kontakt med en Titan med kungligt blod. Detta demonstreras när Eren Yeager tillfälligt använde grundarens makt efter att ha slagit handen på Dina Fritz Pure Titan. Det antyds av Zeke Yeager att det inte spelar någon roll om Titan av kungligt blod är en ren Titan eller en av de nio titanerna, såsom Beast Titan.

Om arvtagaren vidrör a mänsklig av kungligt blod, även om den grundläggande Titans fulla kraft fortfarande är låst, några utdrag av de tidigare arvarnas minnen kan förverkligas. Beröringen av Historia Reiss och hennes far Rod dök ibland upp minnena om Grisha Yeager. Dessa minnen är dock oregelbundna och kommer inte alltid.

Så om

en riktig medlem av kungafamiljen återfår grundaren Titan, jag antar att de kommer att kunna se alla tidigare minnen igen. Naturligtvis kommer de att bli föremål för den första kungens vilja.

Oavsett hur många "andra" det passerar kommer de ursprungliga minnen att finnas kvar Detta är åtminstone vad som antyds om vi ska tro att de kungliga familjerna har förståelse för titan-ärvda minnen. De ser "originalets vilja" som en slags förbannelse de inte kan fly från om de äter nyckeltitan och utsikterna till att det tillfälligt finns i Eren och hans far ändrade inte denna inställning så vi kan bara anta att minnen skulle fortfarande finnas där.

REDIGERA: Detta citat är bara det senaste exemplet (kapitel 115) där de säger att om den grundande titanen skulle falla tillbaka i händerna på någon med kungligt blod så kommer minnena IE. LÖFTET skulle komma tillbaka i kraft. När jag ursprungligen svarade var det bara de kungliga familjerna som förstod, nu med senare historiska bågar är det nästan alla som förstår.

0