Anonim

Kevin Gates x Future Type Beat - Reflex | Driva. XaviorJordan

Under Pandemonium-tävlingen vid Grand Magic Games,

Erza utmanar alla 100 monster samtidigt, men hon kunde ha vunnit hela 10 poäng genom att utmana och slå "bara" 51.

Varför gjorde hon det?

9
  • Med tanke på hur episkt det ögonblicket var bestämde jag mig för att spela säkert och sätta det i spoiler tag. Av samma anledning formuleras frågan på detta sätt.
  • Jag tror på något sätt att det rätta svaret här är att "eftersom mangaka inte är lika bra i matematik som du" :)
  • lol, jag tror samma sak, men det är lite svalare på det här sättet. :)
  • Bara för att hon kan;)
  • Jag är säker på att Erza inte tänkte så mycket på det som jag gjorde. :) :)

Under Phantom Lord-bågen nämnde Erza själv att Fairy Tail inte är bekymrad över konkurrens med andra guilder. Som Natsu berättade för Sting under Chariot-tävlingen gick de in i Grand Magic Games för sina kamrater och för att bevisa att Fairy Tail kommer att fortsätta framåt. De ville vinna spelen för att återfå sin guilds förlorade respekt.

Som sådan var Pandemonium-tävlingen mer än bara att vinna 10 poäng för Erza. Om hon bara hade utmanat 51 monster var det möjligt att hon skulle slåss mestadels mot de svagare monsterna, och någon annan skulle kunna slå S-rank och A-rankmonster.

Det skulle inte ge dem någon respekt, men folk skulle bara anse att hon hade tur. Erza ville inte ta chansen.

Fairy Tail från 7 år sedan var också känd för att gå överbord och göra saker otrevligt. Att göra det annorlunda nu skulle inte övertyga människor om att Fairy Tail är tillbaka, utan bara skapa en uppfattning om att de har blivit svagare och saknar förtroende.

1
  • Wow, trevlig fråga och svar. :)

För att lägga till din anwser Deidara, gjorde hon det för att visa Fairy Tail.

Under de sju åren försvagades Fairy Tail på grund av förlusten av deras mest kraftfulla trollkarlar i deras heliga land.

Så under Pandemonium bestämde Erza sig för att visa sin återkomst såväl som Fairy Tail.

Kom ihåg att kraften hos D-rankade monster var och hur chockad publiken och andra tävlande var. Så att besegra alla monster visar bara hur stark guilden är.

Erza valde att utmana alla 100 monster eftersom hon var 1: a.

Om hon vinner är det 10 poäng för hela matchen. Om hon inte kunde göra det, skulle hon bara behöva vänta i raden tills det var hennes tur igen.

Hon ville testa sig själv och också säkerställa maximala poäng i tävlingen. Det handlade inte om avsiktligt actionbrash för att passa åskådarnas gamla uppfattning eller något liknande.

Fairy Tail för 7 år sedan var vild eftersom dess medlemmar är vilda. De var ständigt i trubbel eftersom människor som Natsu förstör mycket för att slutföra ett uppdrag. Det är inte på något sätt målmedvetna saker att visa sin "stil". De bryter bara shi +.

Så igen tog Erza ett spel eftersom det skulle säkerställa 10-poängs vinsten och hjälpa henne att sträcka sina gränser.

2
  • Hon kunde ha fått 10 poäng genom att utmana 51 monster också. Det är poängen med frågan.
  • Det är sant, men det är mindre test för Erza. Fokus ligger inåt "Hur bra är jag?" inte utåt "Hur bra kan jag presentera mig själv?" Mermaid Heels svärdkvinna ägde ängelflickan från Sabertooth, och Erza blev förvånad. Detta var Erzas självförtroende i hennes skicklighet, i motsats till att Erza försökte visa båt för publiken och motståndarna. Samma slutresultat, men annorlunda tänkesätt.

På ett sätt visste erza att titta på uppgiften framåt, med mato som förklarade n visade styrkan i D-klassmonsteret att hon kan vinna när hon valde att ta emot alla 100 monster.

Det handlade inte om att hon visade upp sin makt utan att testa sin egen gräns. hon utmanade Pendemonium ... hennes rätt att utmana. För att inte glömma delen där hon bad om ursäkt till sitt team för att ha tagit längre tid än hon förväntade sig.

Hon tog monster på med en levande plan i åtanke. Hon gick inte bara rusande utan någon plan (Natsu med het huvud). Hur hon tog varje monster visade oss bara den riktiga Titania - visade oss varför hon respekteras av alla.

Hon var vändpunkten för fairy tail. Fairy tail blev en seriös tävling. Tårar kom rinnande över mina kinder (kunde inte stoppa det .... Får mig fortfarande att gråta när jag ser det här avsnittet igen).

"Trots hennes otaliga skador ... älven som borde ha fallit .... steg ... Titania segrade och vår ande föddes som en ny" love u erza .... True Queen av älvorna ....