Anonim

After the Vault Year 5 Kapitel 31 Harry Potter Hogwarts Mystery

I avsnitt 75 av DBS producerar Chichi en stark röd aura när hon var arg. På samma sätt i DBZ verkar Chichi producera samma röda ki när Maron kallade henne en gammal dam i Garlic Jr. Saga. Det är osannolikt att det blir en kaioken eftersom den dedikerade wiki-draken inte inkluderar henne i kaioken-användarlistan. Vad är denna röda aura exakt? Vi ser det inte på andra Z Fighters utom Goku.

3
  • Tja från min förståelse. Det kommer från dragon ball och det är bara en chi-chi trope. Vet du att tsundere-flickan blir eldig när hon blir arg? Men jag har inga faktiska bevis eftersom jag har sett alla original Dragon Ball.
  • Jag tror att det är ett skämt som animatörerna gör för att visa att hon blir väldigt kraftfull när hon är arg och ger henne den röda färgen på kaioken eftersom den ska vara kraftfull, men kan vara Goku lärde henne kaioken, vem vet, aldrig sagt i serier.
  • det kan ha något att göra med de krafter hon visade tillbaka i Dragonball. kom ihåg när hon och Goku träffades första gången som barn, rädd att hon avfyrade en stråle från pannan och lanserade ett blad från hjälmen, båda mycket destruktiva.

Det är bara för humor. Detta ses i mycket anime, inklusive en bit, där kvinnlig karaktär verkar vara starkare än huvudpersonen också när den är arg, och fortsätter att slå dem upp. Tänk inte för mycket på det.

1
  • 1 Vill du ge några bevis för ditt påstående? Jag kan på samma sätt hävda det motsatta och vi skulle inte vara närmare ett svar.

Det används helt enkelt för att visa att hon är arg. Röd färg är ofta förknippad med ilska och visar den som en aura bara framhäver att hon verkligen är arg.

Vi kan säkert utesluta att det inte är någon form av dold kraft som hon har eller att hon skulle ha använt den inför en fara. Detta kan ytterligare stödjas, om du minns, scenen i Dragon Ball GT när Baby hade tagit över Goten. Han trodde inledningsvis att Chi-Chi var den starkaste på jorden genom att titta på Gotens minnen och känslor. Senare insåg han att Chi-Chi inte var den starkaste men Goten kände så mot henne för att hon var hans mamma och han respekterade henne och var rädd för henne när hon blev arg. Genom detta kan vi säkert anta att Human eller Super Saiyan du inte vill vara i närheten - och särskilt vara orsaken till Chi-Chis ilska. Och vilket bättre sätt att illustrera detta än en eldröd aura av ilska?