Anonim

TOPP 10 Episka anime-slagsmål • Legendariska superkrafter .ch 1 |ト ッ プ 10 の 壮大 な ア ニ メ の 戦 い

Jag tittade redan på första säsongen, slutade med OVA förra året och läste mangan ... Men jag har hört några rykten om att ha en säsong 2 av EN PUNCH-MAN... Tja, jag vet inte om det är sant men om det är sant när kommer det att släppas?

1
  • Du känner att det också finns andra OVA som fortfarande sänds. Det finns två ute hittills.

Det är inte officiellt meddelat. Är för tidigt för att det ska kunna släppas av olika skäl.

Som noterats i Youth Health Mag kanske anime den andra året inte anländer när som helst eftersom mangan inte ens är klar än, vilket innebär att det finns är inte tillräckligt innehåll för att kunna anpassas från och med nu. "One Punch Man" manga finns för närvarande i kapitel 86 med titeln "Garou Arc." Man kan komma ihåg att den första säsongen avslutades med avsnitt 12 där Saitama kämpade med Lord Boros. I manga hände det runt kapitel 37. Bitväskan noterade också att det tar vanligtvis sex till nio månader eller ett till två år att utveckla en helt ny säsong.

http://www.christianpost.com/news/one-punch-man-season-2-update-no-expected-release-date-yet-creator-hard-at-work-to-bring-follow-up- 153981 /

Det finns dock några tips:

Naturligtvis finns det några goda nyheter för fans av anime, eftersom skaparen Murata Yusuke redan har informerat och lovat fansen att laget bakom hit-anime-serien är hårt på att komma med en definitiv andra säsong. I själva verket, om saker går bra, skulle det finnas en ganska god chans att "One Punch Man: Season 2" skulle släppas runt november eller december, enligt Christian Today.

http://www.hngn.com/articles/177338/20160209/one-punch-man-season-2-news-rumors-next-cover-hero.htm