Anonim

5 ENDAST DÖDA Bounty-affischer i ett stycke

I One Piece manga kapitel 801 har alla medlemmar i Straw Hat Crew fått nya bounties på huvudet, som visas på de önskade affischerna. Har ni några idéer till varför Sanjis affisch bara stod wanted: alive only? Vad gör honom så speciell att regeringen vill att han ska leva?

5
  • För närvarande är detta okänt, men många tror att Sanji är av Tenryubito eller ädelt anständigt, det är därför WG vill ha honom levande. Till exempel när han kallade sig "Herr Prince", tror många att det är en förebild för att han faktiskt är en prins. Det är därför de tror att Oda medvetet lämnade sitt ansikte utanför den första bounty-affischen, inte bara som ett munkavle, utan för att hindra människor i OP-världen från att ta reda på det tidigt i historien. Det kan ha lämnat plotholes annars.
  • @PeterRaeves ja, vi känner inte till den riktiga answert-jet, men jag tror att det finns tillräckligt med tips om hans förflutna för att prata om det. Det är inte som att det inte finns några tips alls.
  • @ Nube1 Jag lade till själva affischen. Om du tycker att det är för mycket kan du ta bort det igen.
  • Jag tänkte att Marineford bara satte liv vid Sanjis överflöd eftersom de inte är säkra på om han fanns i första hand. För det mesta agerar Sanji ensam (plus hans saknade bild på hans första bounty, den andra ryggen fångades på foto, och nu en pervers bild) som gör honom misstänksam.
  • om han inte finns är det ganska svårt att fånga honom levande.

Jag tänkte också på den här frågan och jag måste hålla med om att vi för närvarande bara kan gissa vad som är orsaken bakom allt med Sanji.

Här är några fakta:

  • Sanji är den enda besättningsmedlem som vi inte vet något om (hans familj och hans hemstad). Vi vet bara att han är från North Blue.

  • Sanji har ett mycket ädelt beteende och fungerar som en gentleman, vilket kan bero på hans utbildning.

  • Sanji kallar sig "Mr. Prince" i den lilla trädgården.

  • Zoro kallar honom "Prins av idioter" under striden med Foxy.

  • Sanjis följande citat är också mycket misstänksamt:

  • En annan punkt är att Sanji nämnde att han var född i North Blue och kände landet "Noland". Dessutom hade han en rödvit hatt två gånger (även i sin zombieform), som har samma färg som byggnaderna i Lvneel Kingodm.

Och det här är bara några ledtrådar om Sanji. Det verkar uppenbart att Sanjis historia måste vara ganska intressant. Det är möjligt att Sanji har hemlig information som marinisterna behöver, eller att han är en aristokrat, eller kanske till och med en världsadell som de vill få tillbaka levande.

Dessutom kom jag ihåg den här videon med massor av spekulationer om Sanji.
Det är väldigt intressant.
Njut av.

9
  • Du kanske borde lägga till att folk tycker att han är en prins av Lvneel Kingdom specifikt.
  • 1 @PeterRaeves ja jag kommer att lägga till det här också, men jag är upptagen just nu, jag kommer att göra det i kväll.
  • Sanji kommer från North Blue.onepiece.wikia.com/wiki/North_Blue
  • @deviantfan tack, jag korrigerade det. mitt fel...
  • @Kjenos Förmodligen behöver uppdateras nu :)

Detta var okänt när du frågade, men senare i kapitel 812 lär vi oss lite. Längs linjen, fram till 875, får vi följande slutsats.

Sanjis pappa gjorde det. Det beror på att han vill fånga honom för att gifta sig med en av Big Mammas döttrar. Anledningen till att Sanji behövdes av sin far som sa till honom innan "Betraktar du dig aldrig som min avkomma igen" är att den som gifter sig med Big Mammas dotter blir hennes husdjur. Ingen Vinsmoke vill ha det. De vill bara ha ett allians med henne. Så hans far inser att han hade sitt gamla "misslyckande med en son" och bad om det villkoret för bounty. Innan dess är Sanjis "gentleman attitude" lite inte som hans far ville ha, så han är låst i en cell och springer iväg.

Vad som kom upp i minnet var att det skulle vara något att göra med hans förflutna. Med sin första önskade affisch hade kameran linsskyddet på, så det fanns ingen bild och så få människor visste verkligen vem Black Leg Sanji verkligen såg ut. Men med den nya kom bilden äntligen över högt uppe i regeringen och erkände slutligen Vuxen Sanji och barn Sanji.Och den här personen som var någon med en viss dragning kunde bara ändra bounty till Alive. Men vem kan den här personen vara ?? En idé var att någon som var på fartyget som Orbit, som Sanji var på innan Zeff och Cook-piraterna attackerade. Myabe den här personen kände sig skyldig över att Sanji kastades överbord och inte kunde hjälpa honom, vill försöka hjälpa honom att ändra sig.

eller kanske någon kvinnlig marinofficer såg Sanjis föreställa sig och vända ut, på samma sätt som han vänder ut när han ser någon tjej. Och nu vill hon ha sanji för sig själv.

1
  • Jag tror att det är den värsta hypotesen. Hur kan någon från Orbit ha sådan auktoritet? Och saken med marinofficern är värre; hon skulle straffas för den saken sanji är en pirat