Anonim

Avkopplande sömnmusik 🍀 Djup sovande musik, avslappnande musik, stressavlastning, meditationsmusik # 1

Soul Eater Not! är en spinoff manga från huvudserien Soul Eater. Den har också en anime-anpassning.

Jag har läst ett par volymer av Soul Eater, men när skulle det vara tidigast (plottmässigt) att jag skulle plocka upp den här underserien eftersom jag får höra att många av karaktärerna och plotpunkterna delas?

Du behöver inte ha någon betydande kunskap om Soul Eaters plot för att börja läsa Soul Eater Not !. Det spelar in i samma värld, men Soul Eater Not! äger rum kronologiskt före början av Soul Eater-mangan och fokuserar mestadels på karaktärer som inte är viktiga för huvudplottet. Om du är bekant med inställningen av Soul Eater (som inte borde kräva mer än några kapitel i originalet) bör du kunna läsa den. I själva verket kan du förmodligen läsa den utan kunskap om originalet, eftersom huvudkoncepten återintroduceras, men jag tror att det kommer att bli roligare för dem som åtminstone känner till huvudpersonerna och inställningen av originalet.

Naturligtvis dyker många av karaktärerna från Soul Eater också upp i Not !. Det kan finnas en förskuggning av framtida händelser eller direkta spoilers kopplade till dessa karaktärer, men jag kommer inte ihåg att något större blir bortskämda, och de flesta referenserna är till saker som inträffar ganska tidigt i mangan. Om du vill fånga alla referenser, skulle det vara bra att läsa upp till kapitel 44 (sista kapitlet i volym 11), och möjligen lite längre, men strikt taget är det inte nödvändigt.

1
  • Titta på den aktuella sändningsanime, Detta svar verkar vara korrekt. Tack