Anonim

🌊NYT SCRIPT◘ROBLOX◘🌀SHINOBI LIFE 2🌀GRATIS🌊AUTOFARM ○ OP & MER! ✅

I anime när Pain attackerade Konoha, leverade han ovanför byn innan han släppte lös den Allsmäktiga Push.

Så min fråga är att Rinnegan-användare kan levitera? Om så är fallet, hur? Ständigt använder små Allsmäktiga tryck under hans fötter?

3
  • Jag tror inte att det är en kombination av små allsmäktiga tryck eftersom det finns en återhämtningstid efter varje allsmäktig tryck. (Förmodligen en annan kraft aktiverad med rinnegan)
  • @SahanDeSilva hmm ser jag. Vad händer om det är ett allsmäktigt tryck, men han tryckte inte allt på en gång utan långsamt? (vid den här tiden vet jag ingen annan sannolikhet för hur han kunde levitera. Jag menar även Rinnegan Sasuke leviterade aldrig)
  • Jag är inte helt säker eftersom det inte nämns någonstans. Du kan hänvisa till naruto.fandom.com/wiki/Rinnegan URL för att läsa mer om Rinnegan. :)

De kan inte.

I mangan hoppar Pains Deva Path över byn och använder Shinra Tensei för att förstöra den. Lägg märke till den fladdrande kappen.

Även när man invaderar byn kastas Pains Animal Path över Konohas skyddande sfär.

På ingen tid flyger eller svävar Pain, hans vägar, Madara eller Sasuke genom Rinnegan.

Det nämns inte någonstans, plus i den sista striden med Kaguya hade Sasuske Rinnegan och kunde fortfarande inte levitera och så småningom måste Naruto hjälpa honom att hålla sig över i luften i Lava Dimension.

Min gissning beror troligen på den speciella förmågan hos Pain Deva Path. Deva Path har förmågan att manipulera kraften, här https://naruto.fandom.com/wiki/Deva_Path sägs att förmågan inte kan utföras i snabb följd, men den har nedkylningstid ca 5 sekunder. Så genom att manipulera kraft kan Pain Deva Path verka som att sväva i luften.