Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

I Aeka-berättelsen ser vi att Aeka fastnar i en otroligt dyster situation där hon mobbas i skolan av Kyouka Nanjou. Hon kommer ut ur denna situation i slutet av sin berättelse med huvudpersonens hjälp, men det är tufft.

Efter Aeka-berättelsen blev jag besatt och sprang genom Mizuki- och Nekoko-berättelserna på tre dagar, så jag missade kanske de finare poängen. Nämndes det någonsin vad som hände med Aeka i dessa berättelser? Kunde hon fortfarande fly från sin situation utan Kouheis hjälp?

+100

Jag hade glömt att jag tog anteckningar när jag spelade spelet. Jag kastade bort dem i ett hörn av min Dropbox och glömde bort dem, men de innehöll svaret på den här frågan.

I både Mizuki- och Nekoko-berättelserna försöker Aeka självmord genom att hoppa från taket. Hon överlever, men är på sjukhus. Hon lämnar en anteckning som anklagar sin plågare, Kyouka Nanjou, som verkar leda till Nanjous utvisning.

I Mizuki-berättelsen, efter att Mizuki lämnat skolan, blir Kouhei studentrådspresident. På grund av vad han såg hända med Aeka medan de var klasskamrater, gör han mobbning till sin signaturfråga och försöker avsluta tystnadskulturen där åskådare skyddar mobbarna av rädsla för att bli riktade.

Såvitt jag kan säga från mina anteckningar säger Nekoko-historien inget mer om Aekas öde.

I det dåliga slutet, där du inte slutför någons berättelse, säger berättelsen att Aeka helt plötsligt försvann från skolan. Intressant nog kan du få det här dåliga slutet även efter att Aeka redan har försökt självmord och hoppat av taket. Så hon försökte självmord, var på sjukhus och försvann sedan helt plötsligt från skolan.