Anonim

Katy Perry - Roar (Live Acapella Cover)

Är de krafter som demonstreras av Luffys ersättare som Lucy baserade på en Devil Fruit eller Haki?

Det kan vara haki eftersom det sätt han blockerade Jesus Burgess attack på, men han sa inte beväpningshaki utan använde istället någon form av teknik.

6
  • Tror att denna fråga just nu främst skulle vara spekulation om verkliga fakta. Också hur du ställer frågan retar att använda spekulativa sätt över bekräftade fakta. Försök att omformulera din fråga lite.
  • Kan vi alla komma överens om att bara sluta låtsas att han kan vara någon annan än Sabo?
  • är det inte en diskussionstypfråga. den ska vara stängd.
  • Jag håller med @ Dimitrimx. Själva frågan om "Vilken makt har Lucy?" är bra, även om det för närvarande inte kan svara. Den nuvarande formuleringen verkar dock uppmuntra till spekulation och gissning snarare än faktabaserade svar. Rösta för att stänga för nu.
  • ja killar, jag tror att jag hittade ett svar. Hela wiki uppdaterad information om Sabo. Där nämns det tydligt att det är haki. Om du har lite ledig tid (sluta slösa bort det när du bestämmer dig för om du vill stänga frågan eller inte), gå till den här länken: onepiece.wikia.com/wiki/Sabo och läs om Sabos förmågor. Tack!

Han använde bara kampsport och haki, många karaktärer kämpade med haki utan att säga det.Du kan se att han använder haki när händerna blir svarta.

Lucy använder haki; sedan senare förvärvar han mera mera no mi och enligt de föregående avsnitten kan man inte ha mer än en djävulens frukt även om svartskägg är ett undantag