Anonim

Hela karaktärerna i verkliga livet

I allra första avsnittet sa Luffy att tio folk räcker för hans besättning. Men jag är lite nyfiken, med 10 menar han, är 10 inklusive sig själv eller 10 andra folk på fartyget plus Luffy?

Jag har läst någonstans (jag kan inte komma ihåg var jag läste, eller ens detta är sant eller inte) att Oda har sagt att nästa besättning är någon slags "gammal fiende" av Luffy. Jag tror inte att Jinbei är den person som Oda sa för att han inte alls är en fiende för Luffy (Återigen vet jag inte ens att Oda verkligen sa den gamla fiendens sak).

Så jag vill bara veta om Oda verkligen sa något om den gamla fienden till Luffy, och i så fall uttalade Oda också att besättningsmedlemmarna på Straw Hat är 10 inklusive Luffy eller inte?

Vad det ursprungliga citatet var "cirka 10 personer" så det finns ingen hård och snabb regel angående den slutliga storleken på Straw Hat Crew. Jag skulle vilja att teorin om att ytterligare 4 personer går med. 4 (Zoro, Usopp, Sanji, Nami gick med i East Blue), + 4 (Chopper, Franky, Robin och Brook) i första hälften av Grand Line

Bland de nästa fyra tror jag att Jinbei är en given. Det gör 10 men jag skulle vilja tro att vissa andra allierade som Caesar, Vegapunk etc. också kan gå med. Det finns denna riktigt stora teori om att följande medlemmar ansluter sig, vilket drar paralleller mellan tidigare anställda och de framtida rekryterna

Jinbei, rökare, okänd krigare troligen från Elbaf och Tashigi. Jag gillade det särskilt eftersom det fyllde den "gamla fiendens rökare" och en annan kvinnlig rekryter samt en fiskare. Jag håller också med teorin att Luffys garp är Coby.

Om Odas citat flyter obekräftade rykten i åldrar. Nästa rekryterare är en gammal fiende, nästa rekryterare skulle vara en kvinna (Cue varför folk ville ha Monet med Logia-krafter eller Baby5) etc. etc.

http://www.marineford.com/Thread-One-Piece-Eiichiro-Oda-Interviews-Statements Detta är ett kompendium av Odas intervjuer som jag tycker är väl undersökta.

Som redan nämnts var citatet "Ca 10 personer" kom ihåg att serien har förändrats flera gånger. Oda planerade ursprungligen att One Piece skulle vara runt 5-6 år och nu är det 20-årsjubileum och Oda uppgav redan i en intervju att de planerar för den 30: e. Vi fick också veta att serien var mestadels komplett, vilket ger oss intrycket av att showen kan avslutas med den 30: e.

Många människor håller fast vid besättningen på 10, de använder Blackbeard som anledning att säga att det kommer att slåss i slutet. Problemet är om du räknar Blackbeard de är 11 och han har öppet sökt nya medlemmar som sett med Kuzan.

Den mest populära teorin är att de kommer att hamna i en besättning på 13 personer och fyra medlemmar ansluter sig till varje milstolpe i äventyret.

Luffy

Börjar i ÖSTBLÅ

Zoro

Nami

Usopp

Sanji

Gör det i GRAND LINE

Chopper

Robin

Franky

Bäck

På väg in i NYA VÄRLDEN

Jinbei

???

???

???

Många jämförelser har dragits.

Zoro sågs först kedjad till ett inlägg, Chopper sågs först kedjad till en släde och Jinbei sågs först kedjad i fängelse.

Nami var en förrädare som arbetade för Arlong, en av East Blue's Big Three, Robin var en förrädare som arbetade för Crocodile, en av de sju krigsherrarna. (På grund av detta tror folk pudding) Hon var också en förrädare som arbetar för Big Mom, en av de fyra kejsarna.

Usopp är tekniskt baserat han kom med fartyget Going Merry, Franky är också tekniskt baserat och tog med sig fartyget All Sunny. Även om vi inte tror att huvudfartyget kommer att ersättas antar vi att mönstret fortsätter.

Slutligen är Sanji och Brook speedsters, i kostymer som är kända perverser. Vi kan anta följande.

Min personliga favorit är alfabetsteorin och jag nämner också Country Theory på grund av dess popularitet på grund av att Oda praktiskt taget bekräftar det till en viss grad.

AB - Brook - Österrike

CD - Chopper - Kanada

EF - Franky - Amerika

GH -

IJ - Jinbei - Kina

KL -Luffy - Brasilien

MN - Nami - Sverige

OP - (Pudding?) - Indien

QR - Robin - Ryssland

ST - Sanji - Frankrike

UV - Usopp - Afrika

WX -

YZ - Zoro - Japan

Med landsteorin som lämnar Tyskland och England

2
  • 1 Varför Tyskland och England? Jag är också ganska säker på att Brook är Österrike (speciellt på grund av Wiens musikhistoria). Åh, och fläktsteorier hör inte till den här webbplatsen så var inte förvånad om någon (annan) tar bort det här svaret.
  • Pudding är inte indisk ..