Anonim

Välkommen till en annan typ av medlemskap. Walmart | Hymn

I ett stycke har alla Luffys besättningar en dröm att bli något eller upptäcka något. Franky fullbordade redan sin dröm genom att bygga Sunny. Brookes dröm var inte riktigt så klar från början heller, om det skulle bli en välkänd musiker, har han redan åstadkommits genom att bli själskung. Så har dessa två en annan dröm?

Brooke vill träffas igen med Laboon, valen i början av den stora linjen.

Från wiki:

Frankys dröm är att skapa och resa med ett drömfartyg som skulle uppleva otaliga strider, kan övervinna extrema svårigheter och kan nå slutet av Grand Line. Han har skapat skeppet som Straw Hats rider och det är hans uppgift att hålla det i gott skick. Tidigare var en av hans drömmar att slå Spandam i bitar, lyckligtvis uppfylldes detta mot slutet av Enies Lobby Arc.

Jag håller inte med det baserat på scenen där de stjäl hans speedo. Han ville bygga båten; nu har han. Till skillnad från de andra följer han inte sin dröm utan upprätthåller och förbättrar det han redan uppnått. Ändå var han fortfarande villig att lämna den oskyddad (hade inget sätt att veta om Kuma) under större delen av två år.

1
  • 2 Du verkar ha det på fel sätt, Franky var inte villig att avsätta sin dröm slumpmässigt. Han ville bli tillräckligt kraftfull så att han kunde stå på egen hand för att skydda sitt skepp och besättning. Detta undviks flera gånger före Time Skip. Frankys dröm om att skapa fartyget som kan resa världen blir bara komplett IFF Sunny reser världen. Således rider han på den för att se sin dröm till slut. Detta liknar Zoro. I början sa han att han kommer att döda Luffy om han står i vägen för sin dröm. Men han slår ut Sanji och nästan dödar sig själv och skyddar Luffy från Kuma