Anonim

2Scratch - EX (texter)

I det första avsnittet gör Ryuk en poäng att Shinigami-världen är helt tråkig och monoton. Shinigami tillbringar bara sina dagar med att spela och ta sig en tupplur och dödar bara det minsta för att hålla sig vid liv.

Det verkar som om de fritt kan gå igenom den mänskliga världen och tillbaka. Vilket får mig att undra om det finns någon anledning till varför de hellre stannar kvar i sin tråkiga värld.

De kan potentiellt göra vad de vill i den mänskliga världen - finns det något som knyter dem till Shinigami-världen? Även om de verkligen bara vill spela och ta sig en tupplur hela dagen, kan de lika gärna göra det i en mer intressant värld. Helvete, Ryuk har visat att det är möjligt för dem att äta (om än helt onödiga) och roa sig oavsett.

Eftersom det anges i en av reglerna att en dödsgud eller shinigami kan inte gå till den mänskliga världen utan någon tydlig eller betydelsefull anledning. Som anges här,

Dödens gud får inte stanna kvar i den mänskliga världen utan en särskild anledning. Villkoren för att stanna i den mänskliga världen är följande: (Death Note - Hur man använder det: XXIV)

  1. När dödsgudens Death Note överlämnas till en människa.
  2. I grund och botten bör man hitta en människa för att vidarebefordra dödsanteckningen från dödsgudernas värld, men om det är inom 82 timmar kan detta också göras i den mänskliga världen.
  3. När en dödsgud förföljer en individ med avsikt att döda dem, så länge det är inom 82 timmar efter att ha hemsökt dem, kan dödsguden stanna kvar i den mänskliga världen.

Om dessa regler eller övriga andra regler som inte nämns bryts, kommer de att straffas hårt. Det var därför Ryuk först tvekade när han skrev de falska reglerna som Light bad honom om eftersom han trodde att det skulle kunna ilska Shinigami-kungen.

Det finns lagar i världen av dödsgudar. Om en dödsgud skulle bryta mot lagen finns det 9 nivåer av svårighetsgrad som börjar på nivå 8 och går upp till nivå 1 plus extremnivån. För svårighetsgrader över 3 dödsguden kommer att dödas efter att ha blivit straffad. Till exempel anses döda en människa utan att använda Death Note som den extrema nivån. (Death Note - Hur man använder det: XLVI)

Om du undrar var dessa regler är eftersom de kanske inte finns i avsökningar eller inofficiella översättningar, har de officiella engelska VIZ-volymerna som jag läser dem mellan två kapitel.