Anonim

Miley Cyrus Twerk till \ "WOP \" av J. Dash - OFFICIELL sammanställning # MCTWERKTEAM

Finns det några hänvisningar till arrangerade äktenskap eller förbjudna relationer i historien om klaner som används för att undvika att klanförmågan går förlorad?

5
  • Med "förbjudna relationer" menar du incest? Eftersom det kanske inte är förbjudet där, precis som det inte var i europeisk royalty.
  • Nej jag menar förbjudet som "inte tillåtet av klanen"
  • Det är faktiskt en mycket bra fråga.Vi vet att det inte fanns en så strikt lag i Senju eller Uzumaki, vi har inte sett Sasukes mammas Sharingan, så vi kan inte veta om hon är en renblods-Uchiha. Vi har inte heller sett Hinatas eller Nejis mamma, så vi kan inte berätta. Om inte någon kommer ihåg något som jag inte kan.
  • Jag minns vagt att klaner gifter sig med sina egna klankamrater för att hålla en blodgräns. Men jag tror inte att de nödvändigtvis var ordnade.
  • Efter den viktigaste mangaepilogen har vi så många förhållanden mellan klaner.

Som nämnts i serien vill klanerna vanligtvis inte att deras "krafter" ska falla i någon annans hand. Eftersom dessa skulle kunna användas för forskning mot denna makt eller för att få ännu större makt för klanen som erhåller den. Därför försöker de hålla relationerna inom klaner. Sedan finns det relationer med olika klaner igen. Narutos föräldrar skulle vara ett bra exempel för detta eftersom Minato Namikaze gifte sig med sig i Uzumaki-klanen med Kushina Uzumaki

Medlemskap i en klan bestäms vanligtvis av blodförhållanden och genetik, vilket är viktigt för användningen av Kekkei Genkai och hemliga tekniker. Dessa attribut och förmågor gjorde att många klaner fruktade och kändes i många byar. Medan klaner kan bestå av många individer och utökade familjer var många klaner som nämns och ses i serien något begränsade till en kärnfamilj. Wikia

Även denna del av wiki säger att familjens (klaner) kan bestå av många familjer.

När det gäller förbjudna relationer, ja de fanns (inte alltid på ett romantiskt sätt) Titta på den första Hokage och Madara Uchiha. De var bästa vänner men deras familj accepterade inte deras vänskap. Så om jag skulle gissa skulle jag säga att det är mycket troligt att det också finns förbjudna relationer

Jag hittade ingen specifik information om tvångsäktenskap hittills. Men om jag hittar information om detta lägger jag till det senare.