Anonim

Frågor och svar 345 - Tanddegeneration, borrelia, ögonfärg, RA

Så, ganska tydlig fråga tror jag. Jag frågar detta eftersom alla verkar regenerera super snabbt. Är det bara för att det här är en annan värld och så att människor läker annorlunda, dvs. mycket snabbare? För det är lite galet för att jag ska kunna acceptera det.

Som till exempel i Alabasta, när Usopp kämpade med mullvadskvinnan och fladdermuskillen, fick han förmodligen så många av hans ben brutna. Men jag är ganska säker på att han sprang runt som 30 minuter senare lol. Gilla, kom igen. Jag kan acceptera att Zoro får bröstkorgen och fortfarande kan slåss mot en man på enhjuling, men Usopps fall är för galet. Jag är säker på att det finns andra exempel på detta som jag kan hitta om det behövs.

Så, vad händer med människors förnyelse i ett stycke?
Jag kommer inte ihåg att det någonsin förklarades på något sätt.

3
  • Usopp är en Gud så han räknas inte :)
  • Sogeking är en gud. Men om någon räknar är det Usopp.
  • för det är en anime, en värld av fantasi lol. Saker i verkligheten kanske inte fungerar på samma sätt i ett stycke. Jag skulle inte bli förvånad om du frågar hur kan Luffy äta så mycket?

Du svarade på din egen fråga:

han förment fick så många av hans ben brutna

Det är en anime-värld vi pratar om, onaturliga saker förklaras bara av bristen på detaljer i scenen. Eller kanske förvandla det till komedi av något slag. Om du har tittat på anime ofta borde du ha sett att det är en vanlig sak med de flesta anime.

Till exempel: när Nami var sjuk fanns det mycket detaljer eftersom författaren ville att du skulle fokusera på det. Där som i Ussops fall ville han att du skulle fokusera på uppror och försökte hippa klimaxet. Jag är ganska säker på att de aldrig ens tänkte på det. De ville också att du skulle se hur mycket människor / karaktärer kämpade för att överleva.

Jag kan acceptera att Zoro får bröstkorgen och fortfarande kan slåss mot en man på enhjuling, men Usopps fall är för galet.


Detta bevisar bara hur Oda är enligt hans illustrationer, att han får dig att tro och visualisera skillnaden i karaktärer. Han vill att du ska se oss svaga och rädda. Men du måste förstå att som stödjande karaktär till luffy kommer det att finnas tider när han kommer att stå upp och trotsa odds. Oda skildrar inte bara en sett varje båge han ritar, han plockar upp ett tema, en moral, en livslektion och ett uttalande. Levereras via hans tomt.

Vid en andra tanke var han med helikopter och han satte bandage på honom. Och chopper fick skicklighet bruh. Det är verkligen mer än vad anime karaktärer får.

Mestadels anime tenderar att visa skadade och sårade under kortare tid. Eller så hoppar de bara över det / spola framåt på något sätt.

I anime handlar det mer om vilja än hälsa. Speciellt om du tänker på helheten. Det finns många exempel som motiverar det. Exempel: White Beard under marin ford, Shanks när han räddade luffy, Luffy naturligtvis varje gång när han är i en kamp

Det är han också

  1. SogeKing
  2. Gud
  3. Havets krigare
  4. Sniper av den framtida piratkungen
  5. ...Fortsättning följer. Ledsen min hand blev trött; (
2
  • Jag gillade ditt svar tills du fick mig att "klaga". Jag förstår inte hur en fråga är ett klagomål men tack för din tid antar jag.
  • bara för att du lade till din åsikt genom att säga "Eftersom det är lite för galet för att jag ska acceptera". Hur som helst skulle mina ord inte skada någon. Redigerar det. Lade till några fler poäng åt dig.