Anonim

hur laddar jag ner Assassin Creed Identity gratis i Android! mtvb.in

Jag är väldigt nyfiken på detta ämne. Skulle det vara olagligt att streama anime på en webbplats utan ägarens tillstånd? I så fall hur gör många webbplatser på internet utan att få problem?

1
  • Det beror på varifrån du använder det och vilket land som är värd för det.

Skulle det vara olagligt att streama anime på en webbplats utan ägarens tillstånd?

Ja, som Hakase förklarar behöver du licenser för att göra det. ibland ja, du behöver en betrodd / populär webbplats men om du är ny i spelet och inte har en webbplats bör du redan vara en betrodd / populär enhet (till exempel ett företag). Hur som helst borde du få pengarna för att ha råd med den licens du behöver.

I så fall hur gör många webbplatser på internet utan att få problem?

ett par anledningar anges här i Logan M: s svar men de avser fansubs. men när det gäller icke-fansubs (som vissa webbplatser som kommer att vara värd för licensierade engelska avsnitt i en serie) är det bara en tidsfråga.

Torrent-webbplatser som tillåter nedladdning av annat innehåll, inklusive TV-serier (även anime), tas ner mycket idag och nyligen började australiensiska internetleverantörer att blockera sådana webbplatser (om de inte var halvt över det) medan vissa upphovsrättsinnehavare har försökt skapa ISP lämna över kunduppgifterna för dem som piratkopierar1.

det enda jag ser som hindrar att dessa webbplatser blir DMCAed är att i väst är anime fortfarande ganska nischad och därmed inte får de enorma meddelandena som "Nya säsongen av Game of Thrones börjar ## / ## / ####" eller "[INSERT NAME] avslöjade att ersätta Peter Capaldi som den 13: e doktorn". desto senare när Peter Capaldi tillkännagavs fanns det en röd matta händelse för det. om anime blev mer vanligt skulle dessa sajter få mer av rampljuset och snabbt tas ner.

medan jag har mina reservationer av strömmande webbplatser finns det redan en hel del som gör det lagligt och dessa har fördelarna med att inte köra annonser som inte är QAed, vilket kan leda till att skadlig programvara installeras, blir mer stabil med sina värdfiler och generellt bättre prestanda i villkor för laddningstider. så det finns verkligen inget behov av att använda en olaglig webbplats om du inte gillar anime och inte vill stödja de parter som köpte den till dig.


webbläsarens privata / inkognitolägen hindrar bara att cookies / session / historik sparas på din dator. dessa webbplatser och Internetleverantörer kan fortfarande spela in din IP

Det skulle bara vara lagligt att streama någon anime när du har förvärvat licenserna för att göra det. Du måste göra ett avtal med innehavaren av immateriella rättigheter (produktionsföretag eller distributören), och de kommer inte att skriva med vem som helst de vill ha pålitliga webbplatser som kommer att besökas av tillräckligt många användare. Och dessa licenser har begränsade tidsramar. Det kostar också mycket pengar. Det exakta antalet varierar från fall till fall, men det är säkert att säga att det skulle kosta en förmögenhet för en individ.