Anonim

The Good Dinosaur US Teaser Trailer

Jag känner en lust att titta på Prinsessan komet (aka Cosmic Baton Girl Princess Comet) igen som jag såg en gång när jag var barn. Men saken är att jag vet att denna anime har 43 avsnitt och i alla anime som tillhandahåller webbplatser som jag har tittat på kan bara hitta 22 avsnitt.

Var hittar jag alla 43 avsnitt?

0

Det verkar som om Amazon har de japanska DVD-skivorna som fortfarande är listade för försäljning. För officiella utgåvor är det nog din bästa insats; enligt min vetskap nr officiell källa för engelska av denna anime skulle existera, eftersom den inte har licensierats för fysisk distribution i Amerika eller något annat engelsktalande land (så vitt jag kan säga).

2
  • säger Wikipedia-sidan "Det sändes också senare av Animax, som översatte och döpte serien till engelska" men detta betyder inte att det sändes eller licensierades i USA som Moero Chronicle, fram till nyligen var tillgängligt på engelska men inte i USA men i Kina och wikipedia säger inte var Animax sände det i
  • @ Memor-X: Jag borde nog klargöra att jag inte såg det licensierat för hemvideo, eftersom sändningslicenser skiljer sig från distributionslicenser.