Anonim

Midoriya kan inte göra någonting runt Bakugou

I filmen Futari ingen hjälte, Todoroki stirrar bara på Momo i sin gula klänning när hon kom genom dörren och såg inte på någon annan flicka än henne. De hade också en hjärt-till-hjärt-konversation när de tränade med Eraser Head i säsong 2.

Gillar Todoroki Momo romantiskt? Jag skickar inte dem, jag tittar bara på hur historien spelar ut.

Det är en möjlighet, men inte en som du kan kalla uppenbar.

Om du tittar på karaktärerna bildar de flesta pojkar och tjejer någon form av parning med tanke på deras vänskap, vilket kan utvecklas till romantik. Kirishima med Ashido, Jiro med Kaminari, Hagakure med Ojiro. Och naturligtvis har Izuku med Ochako, det enda skepp som är mer troligt att hända, med tanke på Ochakos känslor öppet visats för läsaren.

Men när det gäller Momo och Shoto kan de mycket väl bara vara goda vänner. Med tanke på att hon är den enda tjejen han är nära med, anser jag inte att det är tillräckligt med bevis. Om vi ​​gör det, kan vi mycket väl också skicka Momo med Jiro, bara genom den scenen av Jiro som rodnar över att se Momos bröst.

Enligt denna webbplats (försiktighet - innehåller en liten spoiler):

Momo Yaoyorozu gillar Todoroki; emellertid är de båda fastna i sina egna frågor just nu och har inte tid att engagera sig romantiskt. När serien fortskrider kan de till och med hamna tillsammans.

Detta säger att Todoroki inte gillar Momo, men Momo gillar Todoroki.

0