Anonim

Yaeji - SPELL 주문 (ft. YonYon, G.L.A.M.) (Official Audio)

Jag har försökt leta efter det men de har alla dålig kvalitet och har också kan lägga till eller är inte engelska.

1
  • Hur har du hittat några som är på engelska? Äventyren med Sinbad OVA har inte dubbats.

Vi har en lista över juridiska strömmande källor här.med tanke på att Aniplex licensierade Magi för de stater som deras streamingkanal har säsong 1 och säsong 2, antar att Magi du har taggat är densamma som den du nämner i titeln. (som säsong 1 kallas Magi: Magisk labyrint och säsongen heter kallas Magi: The Kingdom of Magic)

Jag kan inte bekräfta huruvida dessa avsnitt har dubbats på engelska eftersom Geo-blockering hindrar användare från andra länder från att titta på videorna (jag är i Australien), men med tanke på DVD Set 1 finns engelska listat som ett talat språk och publiceringen är listad som Aniplex of America skulle jag misstänka att episoderna på deras streamingkanal är engelska Dub

EDIT: Tack vare senshins kommentar har jag insett att serien och Aniplex of America inte är vad du letar efter. tittar på Wikipedia och Anime News Network listar varken några engelska distributörer / företag / licenser för OVA 2014 eller nuvarande Äventyr av Sinbad anime-anpassning av mangan med samma namn. detta får mig att misstänka att den inte släpps officiellt utanför Japan just nu (17/04/2016) så jag skulle misstänka att en dub för dessa inte finns.

Som sagt i allmänhet när ett företag som Funimation eller Aniplex får licenser för att strömma / distribuera en serie är det stor chans att de också kommer att få någon ny säsong (även om det finns några undantag). så vid den här tiden är det nog bäst att hålla koll på Aniplex of America för om / när de publicerar dubbar för serien du letar efter. att kontrollera de andra platserna i listan som jag publicerade kommer inte att skada antingen bara incase

1
  • 1 "Magi: Adventures of Sinbad" är en annan sak (en sidhistoria) från "Magi: The Labyrinth of Magic" och "Magi: The Kingdom of Magic".