Anonim

【実 写 Ver.】 ず ~ っ と ハ ハ ム 耐久 ASMR ♡ Vol.3 / Endast örat Play-Biting ♡ / Triggers & Whispering for Sleep 【Dec. 3, 2020】

I anime-serien Datum A Live till Datum A Live II, det var denna klon av Kurumi som hade känslor för Shido. Under säsong 1-2 dödades samma klon två gånger av Kurumi. Den första var på skolans tak och den andra var på festivalen. Jag avslutade anime för ett tag sedan och det fanns en fråga som stör mig.

Hur kan samma klon dödas två gånger? Hade den första döden inte dödat henne helt? Om den första döden dödade henne helt, hur lyckades hon sedan komma tillbaka för att träffa Shido? Och är det möjligt att samma klon kommer tillbaka igen?

Ja, samma klon kan dödas två gånger. Detta bygger på hennes förmåga, den åtta kulan: Het, som skapar en klon av ett målobjekt eller ämne. Klonerna hon gör av sig själv är hennes tidigare jag. Som sagt från wiki:

I kombination med kraften i den 8: e kulan kan hon skapa en klon som har alla sina erfarenheter, minnen, förmågor etc. Dessa kloner kan ta formen av långa vita händer med röda konturer när de är i Kurumis skuggor. Men eftersom det här är hennes tidigare jag kan de ibland innehålla känslor som den nuvarande Kurumi inte längre har och som sådan kommer Kurumi inte att tveka att döda dessa kloner om de väljer att inte lyda henne.

Själva konceptet med hennes förmågor är enligt min mening inte särskilt specifikt. Men hittills är det här jag har observerat baserat på showen och från de som har läst de lätta romanerna.

Du kan kolla in hennes fullständiga uppsättning förmågor här om du är tveksam:

Kurumis krafter och förmågor

Klonerna är versioner av henne från det förflutna och framtiden, men de kan också resa genom tid och rum, vilket innebär att man hade rest från en tid innan den dödades av den andra Kurumi för att se Shido. Så därför var det inte så mycket av kloning som det kallade tidigare och framtida versioner av sig själv och hade en omedelbar armé, vilket jag tycker är freaking op. Jag menar att hon är så instabil, att det är läskigt, så om du tänker på det, är hennes enda svaghet att kalla till sig andra Kurumi tar bort från den tid hon måste leva. Så, ja, baserat på vad som har givits bort kan en av hennes fotsoldater dödas mer än en gång