Anonim

Tokyo Ghoul: re (säsong 3) Öppning [Magyar felirat / Hungarian Subtitles]

I den senaste Tokyo Ghoul re: Säsong 2 avsnitt 13. Det finns en slagscen mellan CCG-utredare och Orca. Vad pratade Orca i den scenen om Kishou Arimas ögon? Han sa att det är något konstigt med Arima och sedan märkte han något i ögonen. Vad var det han märkte?

2
  • Hej, välkommen till A&M Stack Exchange. Kan du lägga till mer information / bakgrund för sammanhanget? Jag antar att med "senaste avsnittet" är det säsong 3 (:re) avsnitt 14 ("VOLT: White Darkness")?
  • @AkiTanaka Jag har redigerat det nu. Tack för ditt råd.

Det finns spoilers framför Tokyo Ghoul: re manga.

Vad märkte Orca om Arima i sin kamp med honom? I Kapitel 65, under deras kamp,

Orca märkte något med Arimas ögon.

Han märker också Arimas konstig timing och obehaglig känsla.

Det avslöjades i Kapitel 83 det där

Arima är en halvmänniska, med en ghoul och en mänsklig förälder. Det finns två möjliga resultat för barnet när en ghoul och en människa kopulerar: en halv-människa eller en enögd ghoul. Halvmänniskor skiljer sig inte från människor (de kan äta normal mat, till skillnad från ghouls) förutom att de har förbättrade fysiska förmågor och kortare livslängd. Arima, tillsammans med många andra, var "misslyckanden" som tagits upp av den solbelysta trädgården.

Vad har detta att göra med Arimas öga?

Eftersom Arima är en halvmänniska har han en kortare livslängd än en normal människa. Detta medför också effekterna av påskyndat åldrande. Arima avslöjade det efter sin kamp med Haise han har glaukom och det hans öga är nära att inte kunna se någonting.