Anonim

The Ending Of Captain Marvel Explained

Så vi vet alla att alla i Death Note har en livslängd och en dag kommer de att dö när deras livslängd tar slut. Men betyder det inte att offren som dödas av en seriemördare är avsedda att dödas av honom? Eller är deras död bestämd när en seriemördare bestämmer sig för att döda dem?

1
  • Om det är skrivet på en Death Note att detta skulle hända, ja. Death Death påverkar orsakssambandet. Om offret skulle leva i 20 år till ändras / omskrivs Death Note om de dör.

Folket kan dödas innan deras livslängd slutar med Death Note. En persons livslängd bestäms av ödet och fortsätter inte att förändras, som när en seriemördare bestämmer sig för att döda den personen, ändras hans livslängd. Nej, livslängden är redan bestämd, så om livslängden redan är kort lyckas seriemördaren; om det inte är så misslyckas seriemördaren. Även om en Shinigami skriver någons namn som i sin tur ökar andras livslängd, dör den Shinigami. Människor har inte detta problem när de använder Death Note.

Det finns deras vanliga livslängd, det är när de kommer att dö av någon anledning som seriemördare eller bussolycka (detta återspeglas i deras livslängd). MEN de kan dödas före sin tid med hjälp av dödsnoten, som sedan skickar skillnaden i livslängd till shinigami för att förlänga deras liv.