Anonim

Alla Sakura Kyoko-omvandlingar (Madoka Magica) [HD]

Jag har just sett Puella Magi Madoka Magica / Mahou Shoujo Madoka Magica (avsnitt, film, förändrar inte denna situation). Jag lade märke till en sång som lät ganska trevlig, som Kyoko dansade till (spelade Dance Dance Revolution, om du är nöjd med det namnet) i det 6: e avsnittet, eller vid 1:20:25 ungefär, under den första filmen. Jag skulle vilja klargöra att jag hänvisar till första sången hon dansar till, inte den andra. Jag är väl medveten om att den andra låten är Ansluta förbi ClariS.

Scenen finns på den här länken. Det börjar precis nära början. Vad är den här låten / låten? Vet någon namnet, artisten eller vad det är ifall det är känt utanför Madoka Magica?

Tack på förhand,

3
  • ja, det är faktiskt Connect -Game Installation- Det är på spår 13 på Mahou Shoujo Madoka Magica Special CD 6. Men jag kunde inte hitta mer detaljer om det
  • Ah, det här är en känsla som jag inte gillar. Du har rätt, det är faktiskt en del av samma låt - jag var vilseledande och trodde att hon dansade till flera. Kommer du att ge ett officiellt svar, eller ska jag ta itu med det på ett annat sätt? (Också tack!)
  • Till dem som är angelägna om att redigera taggarna - Om du läser beskrivningen av Identification Request, är det för att identifiera en anime i sig, och det nämns sång i ett sammanhang som liknar "Att hitta den anime du letar efter baserat på en sång", inte hitta själva låten när anime redan är känd. Detta kräver ingen identitetsbegäran.

Det är en del av låten Connect. Du kan säga att det är en remixversion. Titeln är Connect -Game Installation-

Det är från Mahou Shoujo Madoka Magica Special CD 6 (spår nr 13).

Mahou Shoujo Madoka Magica har totalt 6 bonus-CD. Enligt vad jag kunde se är konstnären fortfarande ClariS. (Jag har faktiskt all bonus-CD)