Anonim

Whitney Houston (The Voice) och Bobby brown

Vi vet att FB är Mr. Braun. Nu är Okabe i Beta-världen och M4, alias Moeka, arbetar deltid för Mr. Braun, alias FB som är mycket misstänksam ... Tekniskt fungerar de fortfarande som Rounders, eller hur? Det är bara att de inte har vidtagit några åtgärder mot Future Gadgets Lab än, förutom att hämta IBN 5100.

Rätt killar?

Ja, Yuugo Tennouji (Mr. Braun) har fortfarande sin hemligt jobb i Beta-världslinjen efter att 1% avvikelse erhållits.

Jag baserar detta på wiki-posten, som listar Steins; Gate 0 som källa. Här är vad Wiki säger om detta:

När 1% avvikelse erhålls, ses Yuugo driva sin butik, efter att ha uppenbarligen aldrig arbetat för SERN i denna världslinje. Men som avslöjat av Steins; Gate 0, arbetar han fortfarande för SERN i Beta Worldline. Källa: Wiki- Yuugo Tennouji

Redigera: Anime-anpassningen av Zero är grönbelyst, men det finns inget sändningsdatum. Jag har inte läst Visual Novel.

Wiki-sida för nollstater,

The Steins; Gate 0 (シ ュ タ イ ン ズ ・ ゲ ー ​​ト ゼ ut Shutainzu Gēto Zero?) Anime är en anpassning av en spin-off visuell roman med samma namn som marknadsförs som en "sann uppföljare" visuell roman, i motsats till att vara en fan skiva. Men dock Noll är en del av huvudkanonen, det är berättande inte äger rum efter den ursprungliga berättelsens sanna slut men tekniskt före nämnda slut. Noll är en sidhistoria som utforskar händelser från Beta Attractor Fields framtid som bidrar till att göra slutet på den ursprungliga berättelsen möjlig.

1
  • 1 Det faktum att han arbetar för SERN i beta kan också vara intuiterad av det faktum att Moeka sägs rekryteras av Tennouji 2004 medan Okabe befinner sig i alfa-tidslinjen, men 2004 är innan de två tidslinjerna skilde sig från (det hände 2010.) .

Som nämnts i @ Arcanes svar, ja, han är fortfarande en rounder i Beta-världslinjen.

I Steins; Gate 0 VN finns det flera världslinjer där Okabe och hans vänner attackeras av olika grupper / organisationer och han hamnar på att vända sig till Yuugo Tennouji för hjälp,

utpressa honom för att hjälpa genom att avslöja kunskapen om att han är Rounders ledare. Herr Brauns svar bekräftar att Okabe var korrekt.

Dessutom,

Moeka är fortfarande en rounder också, men så länge Okabe och hans vänner håller sig borta från tidsresor, har Rounders ingen anledning att vara intresserade av dem.

Eftersom Okabe aldrig byter ut från Beta-världslinjen i detta VN är det säkert att anta att Mr. Braun behåller sin hemliga ockupation i alla fall av Beta-världslinjen.