Anonim

Somna och somna med MidNite 10 sekunder

När när Aang, Katara och Sokka in The Last Airbender besök södra lufttemplet och gå in i helgedomen de hittar statyer av de tidigare avatarna som går i ett mönster. Eld, vind, vatten och jord.

det var detta mönster som Fire Lord Sozin använde för att förutsäga var nästa avatar efter Roku skulle fötas och försöka stoppa Avatars återfödelse genom att utplåna Air Nomads.

Men varför är det detta mönster?

3
  • Ut ur universum den är baserad i de fyra säsongernas gång.
  • @ nl
  • Hmmm .. Jag läste bara att det representerar fire related to summer, air to autumn, water to winter, and earth to spring. som anges här i avatar wiki

i Avatar: The Legend of Korra - Book 2: Spirits Avsnitt 7 och 8 (början del 1 och 2) beskriver historien om den första Avatar Wan. på hans tid bodde människor i städer som var på Lion Turtles som skulle ge människor kraften i elementen (vad som för närvarande kallas Böjning) när de vågar in i Spirit Wilds.

lejonsköldpaddan att Wan hem var på begåvade människor eldens kraft och efter att Wan förvisades för att ha stjält eldens makt fick Wan behålla den och blev den första eldböjaren som behöll sin makt (eftersom människor skulle återvända kraften i när de återvände).

efter att ha låtit Mörkets Ande, Vaatu, skilja sig från Ljusandan, fick Raava och lärde sig om faran för världen Wan då kraften från Vind men kraften måste hållas av Raava som skulle göra dem att byta element när Wan behövde det. under träning insåg Wan att han behövde de andra elementen så han sökte sedan upp Lion Turles som skänkte vatten och jord, hur i avsnittet i den ordningen.

Så Avatar Reincarnation Cycle of Fire, Wind, Water and Earth är i samma ordning som Wan och Raava fick elementen.