Anonim

Det är därför vi inte ska underskatta Shanks och hans besättning

Varför är Big Mom rädd för Shanks? Är det på grund av hans ultimata Haki? Eller beror det på att han till och med överlevde efter att ha kolliderat med Edward Newgate och hamnat i ett krig med Kaido?

2
  • Var läste du detta? BM är inte rädd för Shanks. Hon vill inte ta sina styrkor i anspråk, ja för han är en Yonkou-kollega. Men det står ingenstans att hon är rädd för honom.
  • Jag håller med @Ashray. Två år senare behövs fortfarande en referens här.

Stora mamma är det kan argumenteras att den svagaste Yonko, men hon kompenserar för detta genom att bilda allierade med olika länder. Därför antalet avkommor.

Shanks är definitivt en kraft att frukta av goda skäl.

  1. Han har bara ett fartyg - Som vi för närvarande vet har Shanks bara en varning för ett besättning i ett enda fartyg och det säger mycket. Siffror i OP-världen kan betyda mycket och att han är i den nya världen med bara ett enda fartyg och exceptionella besättningsmedlemmar som är kända för att vara bra på Haki (Beckman, Lucky Roo och Yasopp).
  2. Piratkungens tidigare kabinpojke, Roger - Han var känd för att vara en del av Rogers Crew with Buggy, även om detta inte betyder mycket på grund av den senare trovärdighet, att vara en del av besättningen kan hjälpa honom att utveckla sin Haki.
  3. Haki styrka - Shanks har visat sig vara en mästare på två typer av Haki, Armament och särskilt Conqueror's Haki, mycket avbildad när han gick ombord på Whitebeards skepp. Han brukade också ibland slåss med Mihawk, världens största svärdman innan hans arm blev avskuren.

Bara dessa tre ensamma skulle få dig att frukta den rödhåriga piraten. Dessutom avbröt han Kaidos försök att attackera Whitebeard under Battle of Marineford och stoppade striden genom att bara tillkännage att kriget är över vilket fick Sengoku att göra det, vilket bevisar att Shanks definitivt är någon du inte bryr dig om.

Om han kan stoppa Kaido, världsregeringen / marinisterna, och få Blackbeard att rysa, bevisar detta bara min poäng.

TL; DR Big Mom är rädd för Shanks eftersom han är för kraftfull för henne.

2
  • Kommentarer är inte för längre diskussion; den här konversationen har flyttats till chatt.
  • "Kaidos försök att attackera Whitebeard under slaget vid Marineford" ?? Kaido var inte ens där vid den tiden. Shanks avbröt Kizarus attack, inte Kaido. Plus det var på Koby, inte på Whitebeard. När han uppträdde var Whitebeard redan död. Så jag är inte helt säker på vad du menar här.

Jag tror inte Big Mom är rädd för Shanks. Hon var bara mycket försiktig med honom och alla andra Yonko. Hon hade en plan att ta ner honom och alla andra Yonko genom att få Lola att gifta sig med en jätte Elbaf-prins men misslyckades med att göra det eftersom Lola sprang bort från henne.

Hon vill ha den gigantiska armén, Germa 66-teknik, och all sin allians inte för att hon är rädd för Shanks eller någon annan yonko. Men för att hon vill ha en viss seger mot dem. Hon är inte Luffy som skulle springa mot starkare motståndare utan att tänka framåt ...

1
  • Jag undrar om den sista panelen verkligen säger "Jag skulle ha varit Pirate KING!". Cuz BM är kvinna.

I stället för den svagaste Yonko skulle jag säga att Big Mom är utan tvekan den starkaste. Hon har faktiskt aldrig besegrats. Whitebeard togs ner av karaktärer som inte skulle få Big Mom att blinka. Även om Kaido och Whitebeard är fysiskt starkare, vilket jag faktiskt tvivlar på, har hon osårbarhet som överskuggar Whitebeard och verkligen Shanks. Det rör inte ens hennes Devil Fruit-kraft och den gudliknande livskraften hon föddes med. Eller hennes Haki, som gjorde det möjligt för henne att riva Gear Four Luffy i ONE BOW.

1
  • Helt klart med dig, hennes svaghet är ganska mycket mat. Vilket gör Sanji till hennes naturliga fiende lol.

Jag tror att Luffy är den svagaste yonko även om han inte inser att han är en yonko men han kommer att kunna besegra dem alla för att han är MC så det finns det men den enda anledningen till att Luffy blev pirat var på grund av shanks så shanks har också tomt rustning för att han är som en far för Luffy så det bevisar att han är shanks är starkare än alla yonko men bara vi tittare vet det och det gör Oda-chan så Oda-chan gör alla rädda för shanks

Stor mamma kan vara den svagaste Yonko eftersom hennes makt verkligen kretsar kring rädsla. Det har visats att om du fruktar Big Mom, kan hon ta din själ eller ditt liv. Men om du inte fruktar henne kan du förmodligen vinna mot henne. Eftersom du inte alls påverkas av hennes kraft. Det finns fortfarande en chans att hon kan vinna genom att använda haki och hennes storlek till sin fördel.

Så om andra Yonko inte fruktar henne kan de definitivt vinna om de är skickliga nog och kan sätta matcha henne i haki. Och kunna klippa hennes tänkhud.

1
  • 2 Hej. Försök så mycket som möjligt att citera källor för att ytterligare stärka ditt svar. Tack!

Mysteriet kring Shanks krafter och kapaciteter kväver på sätt och vis. Jämfört med Big M tror jag att Shanks skulle vinna. Först och främst attackerar Yonkou sällan varandra vilket gör en jämförelse mellan huvudet ganska svår. Det är dock viktigt att notera att Shanks stråhatt i grund och botten är showens stjärna. Kraft känner igen kraft. Hatten tillhörde någon annan före Shanks, gissa vem? Detta kan inte användas som konkreta bevis men det betyder definitivt något. Shanks kunde också hålla sig mot Mihawk, White Beard och Kaidos styrkor trots att de inte hade en djävulsk fruktförmåga. Till och med Black Beard behöver tid för att samla tillräckligt med styrka för att utmana honom och det talar mycket. Sammanfattningsvis kan den andra Yonkou vara extremt kraftfull men alla i OP-världen, från regeringen till marinen och Yonkou själva, erkänner att Shanks är i en egen liga. Kom ihåg att detta bara är en partisk åsikt, så behandla det inte som ett konkret faktum från uttalanden i OP.

1
  • 2 Svaren måste stödjas av fakta och bör citeras ordentligt. Svar utan referenser eller opinionsbaserade svar avskräcks kraftigt.