Anonim

Alex G - Sportstar (Official Audio)

Tja ... Jag såg bara anteckningsboken i min kollega och han tog den med till skolan igår. Och jag är väldigt nyfiken där han fick det och hur mycket kostade det.

5
  • Snälla du var medveten att du kan arresteras, utvisas eller avbrytas för att du bär eller skriver namn i, a Death Note-stil anteckningsbok. Fall av copycatbrott har resulterat i förbud och rättsliga åtgärder i många länder.
  • @seijitsu För posten nämner länken du publicerade bara USA som ett land som förbjuder eller lagligen agerar efter att äga en Death Note. Fallet från Belgien var annorlunda i det faktum att de faktiskt mördade någon och det var inte ens ett DN-inspirerat mord. De lade bara till anteckningarna "för skojs skull" efter mordet begicks. Oavsett vilken bärbar dator du skulle använda är det aldrig viktigt, det är vad du skriver i den som betyder något. Så inte säker på vad du menar med många länder.
  • @Peter Raeves, av "många länder" tänkte jag också på fall utöver de som anges i dessa två länkar, till exempel fallet med Kina och Ryssland som nämns i denna nyhetsartikel från Japan Times.

Kolla in dessa länkar:

http://www.399animeshop.com/anime/death-note/death-note-book-replica-size.php
http://www.ebay.com/bhp/death-note-notebook

Det finns olika typer, en typ med bara omslaget som ser ut som dödsanteckningen, innehållet är som en vanlig anteckningsbok. Den andra typen är exakt replika, ta reda på vilken du vill ha.

Ett annat sätt att få en kan vara att gå till en konvention (spel eller anime). Jag vet inte var du kommer ifrån men jag fick min Death Note-replika på GamesCom (Tyskland). Eftersom Death Note är en riktigt populär anime hittar du mycket av det på konventioner, inte bara själva anteckningsboken.

Förutom de andra svaren finns de också på Aliexpress eller Amazon. De slänger till och med en fjäderpenna för att du ska göra den ännu mer verklig.

Så min gissning skulle vara att du skulle vara bäst att gå till din favoritwebbutik online och söka efter anteckningsbok och du hittar vad du letade efter.