Anonim

One Punch Man Anime Karaktärsranking: Topp 10 fläktfavoriter | FRÅN JAPAN

I sitt möte med Crablante innan han började träna träffas Saitama av honom och kastas bort som 30 meter eller mer, och slår sedan igen två gånger till med de gigantiska klorna som Crablante har. Om Saitama var en vanlig människa, hur kunde han stödja detta slag och fortfarande stå som om det var ingenting och slå tillbaka?

1
  • OP har ställt denna fråga på nytt, som har fått egna svar.

Verkar som Saitama inte riktigt vet att han har det innan dess. Enligt vad jag minns sa Genos när han tågstridade med Saitama att han ville visa eller meddela vad Saitamas makt egentligen är, något liknande.

Om Saitama ens kunde försöka göra sitt träningsprogram med 100 pushups / 100 situps och 10 km körning, var han tvungen att vara fysisk kapabel till en viss grad för att ens försöka något så kraftfullt. Så även vid den tiden kan han ha varit så stark nog att vara en högt rankad C-klasshjälte eller lågt rankad B-klasshjälte kanske. Crablante är också bara ett Tigerhot-monster.

2
  • 1100 pushups, 100 sit ups, 10 km på en dag är helt realistiskt. Det är skämtet. Visserligen har jag aldrig gjort det (jag suger på pushups) men de flesta friska människor borde kunna göra det (även om det tar dem från gryning till skymning). Det är ingenstans nära en B-rang superhjältenivå.
  • Varje dag i tre år i följd? Även när han kände att han bröt ett ben, fortsatte han. Han använde inte heller värmaren när det var kallt eller luftkonditionering när det var varmt för att göra hans sinne starkare. Nej varje "frisk" person kan göra det lol. Dessutom är de flesta C-hjältarna ett skämt. Mumen ryttare är C rank 1 och han verkar mycket svagare än även den yngre saitama. Saitama slog också bra under sin kamp och det var inte som om han besegrade crablante med ett enda slag.

Att bara säga, de hundra push-ups grejerna är vad Saitama tycker är orsaken till sin otroliga kraft. Och kom ihåg att Saitama inte är den smartaste personen minst sagt.

Jag hörde någonstans att anledningen till att Saitama är så stark beror på att han bröt sin "begränsare". Nu finns det inte mycket information om detta men jag föreställer mig att det fungerar så här: varje person har en begränsare baserat på vem de är. Denna begränsare avgör hur stark de kan bli mentalt och fysiskt. Så i Saitamas fall tränade han inte bara riktigt hårt utan gav också allt och när jag säger allt menar jag ALLT.

Innan han blev superstark hade han inget jobb, ingen familj, inga vänner, han hade i princip inget att leva för.Som Crablante sa "Jag ser att du har livlösa ögon." "Från ett par livlösa ögon till ett annat låter jag dig leva." (Något i den riktningen, men du förstår poängen.) Tillbaka till begränsaren. Vad jag försöker säga är att Saitama gav allt, hans önskan så stark att han bröt barriären som hindrar alla från att bli för starka.

Detta är min huvudsakliga teori om varför Saitama är så stark. Nu finns det denna andra teori om att han äter alla sina fiender för att bli starkare och så, men det är en helt annan historia. (Jag menar inget brott mot någon eftersom detta bara är en uppfattning om detta ämne. De som gör One Punch Man har förmodligen en helt annan förklaring till varför Saitama är så mäktig.)

Innan han tränade vid tiden för att slåss med den där crablanten sa Saitama att han vill bli hjälte som kan döda alla monster med onePunch. Jag tror att det finns någon / något som ger makt till människor eller väcker deras makt enligt önskan och rättfärdiga. Efter att ha kämpat med crablante kan vi se saitama ärvt / väckt sin makt som visar i hans ögon med orange färg. Efter det tränade han mycket och blev superkraftig.

Ja, självklart måste han ha haft några förmågor för att kunna försöka den regimen i över 3 år, men säger att han bara besegrade en tigernivå innan han började träna förringar helvetet av vad som hände, inget sätt han en hög C / Low b-klasshjälte. För att slå en katastrof på tigernivå (i det här fallet crablante) måste du antingen ha 5 B-klasshjältar eller 1 A-klass. Så ... sätt ihop vad du vill med den informationen.