Anonim

[RØMAN] Spiteful (Prod Skeyez Beats)

Herr Satan var en professionell kampsportartist. Visst var han också en buffoon, men enligt vad vi har sett är han definitivt väldigt stark och skicklig enligt normerna för någon som aldrig utbildats av någon som Kami eller Kaioshin. I drak boll serie skulle han antagligen vara en anständig motståndare för Goku eller Tien.

Han var inte heller dum - du blir inte mästare, miljonär och världsstjärna genom att inte veta vad som gör.

I den verkliga världen krävs en blandning av rå talang, hårt arbete och passion för att nå en sådan nivå, och vi har ingen anledning att anta att det är annorlunda i drak boll universum.

För att äntligen komma till saken:

  • Hur kommer det sig att han aldrig stött på historier om människor som Master Roshi?
  • Hur kommer det sig att han inte såg 21, 22 och 23 turneringar, där flygning, Kamehamehas, försvann och andra konstiga tekniker var vanliga?
  • Varför hade han ingen aning om Tien (som vann 22: a turneringen)?

Satan måste ha varit en ung pojke eller tonåring, och om han hade passionen för kampsport borde människor som turneringsvinnare vara som gudar för honom. Och ändå, efter dessa turneringar, känner Herr Satan inte igen Goku, Piccolo eller andra Z-Fighters.

Kom ihåg att jag inte ifrågasätter varför han fortsatte att insistera på att allt som hände under Cell Games var ett "trick" - han skulle inte vilja erkänna att han var överklassad - men varför blev han faktiskt och verkligen förvånad.

4
  • Jag tror att den verkliga frågan är: Med så många fantastiska kämpar och deras flashiga tekniker (vissa kan krossa arenan), hur kommer det sig Satan vem blir världsberömd? Till och med tillkännagivaren visste att turneringen skulle bli mycket mer intressant när Z-krigare deltog. Det är som alla utom Z-krigarna och tillkännagivaren dog och ersattes av en massa andra slumpmässiga människor. Jag tror att det bara är dåligt skrivande.
  • relaterat: anime.stackexchange.com/questions/3304/…
  • @Nolonar: Det är lätt att förklara: Satan blev världsberömd eftersom det var hans mål. Z Warriors brydde sig aldrig om berömmelse (bra exempel: Goku presenterade sig inte ens för världens ledare Blue Dog efter att ha besegrat Piccolo Sr) och utan mediahype glömde vanliga människor dem ganska snabbt. Satan skulle göra allt för uppmärksamhet så han hade det.
  • @Nolonar, jag tror det var endast tillkännagivaren som kände igen dem; de andra verkade mestadels helt utan tvekan, kanske cyklade turneringarna genom åskådare i en sådan takt att varje folkmassa mestadels bestod av 500 kr varje gång? Även om inte, är det möjligt att folkmassorna inte riktigt visste Vad på jorden upplevde de varje gång - höga explosioner, starka ljusblixtar, förmodligen extremt desorienterande. Lägg till det faktum att Z-kämpen, och särskilt Piccolo, medvetet försökte förbli okänd och odokumenterad

Svaret på din fråga ligger i det faktum att det var ett stort tidsavstånd mellan 23: e och 24: e World Martial Arts Tournament.

Med tanke på att ingen annan än King Furry i DBZ minns King Piccolo Saga, det är säkert att säga att alla har glömt bort tidigare turneringar. Detta kan också sägas på grund av det faktum att Tamburin hade tagit posterna från tidigare turneringar och deltagarna, så det fanns ingen skriftlig historia kvar av dem.

Därför kan man dra slutsatsen att även om Mr. Satan kanske har bevittnat turneringarna, har han glömt bort dem.

Herr Satan var inte dum. Han tog bara kredit för allt Z-fighters gjorde som Cell, Buu, osv. Hans berömmelse fick mestadels genom att vinna kampkonstturneringar efter Goku och co. slutade komma in i dem efter att han var en världslegend. Efter att ha tagit kredit för Cells nederlag blev han en världsfrälsare.

Och för att svara på frågan har han sett sådana förmågor, även om han bara tänkte på dem som magiska knep. Detta förklaras i kampen med Cell.

1
  • Jag tvivlar på att han trodde på sina egna ord. Han verkade verkligen förvånad, men för sin berömmelse måste han komma med en förklaring väldigt snabbt, så han fortsatte att säga "knep", men om han verkligen trodde det skulle han inte vara så rädd.