Anonim

Silvers Rayleigh's Haki Mastery

Medan Kizaru gör fysiska attacker (som att sparka eller slå) Förvandlas han eller åtminstone en del av hans kropp tillbaka till sin normala form? Kommer han inte att skada sig själv och attackera med ljusets hastighet? Jag förstår inte riktigt begreppet ljusets hastighet, men jag tror att attackera med ljusets hastighet så att han kommer att bryta sin egen kropp. Hur kan han göra det?

1
  • Logiatyper är naturliga .. magma, blixtar, rök etc så mer än troligt ja.

Jag tror att detta har något att göra med hans egna fysiska förmåga i kombination med hans djävulens frukt. Men överallt tror jag inte att attackerna har en stor belastning på hans kropp till att börja med.

Hans djävulens frukt Pika Pika no Mi tillåter honom att förvandlas till ljus och manipulera ljus runt honom. Eftersom han kan manipulera ljuset runt sig för att minska vikten kan han använda detta faktum i sin spark för att minska vikten och kompensera med hastighet för att minska den faktiska påverkan på sin egen kropp.

För det andra är Kizaru en högutbildad amiral med fantastiska fysiska förmågor

Som marinadmiral har Kizaru titeln som den starkaste kämpen inom världsregeringen och marinisterna. Han har stor fysisk styrka, kapabel att hålla ner Whitebeards bisento med bara en fot och kan bekämpa Rayleigh och Whitebeard lika trots deras Haki-förmågor. Kizaru drabbades av en "Haki" -svängande Marco och upplevde liten skada från det fysiska slaget. Hans powerscaling placerar honom jämförbar med Akainu, som lyckades avleda slag från Whitebeard med svårighet. källa

Så han kanske bara kan upprätthålla det med sin träning. Vilket skulle innebära att i längre sträckor skulle hans strömförbrukning gå ner eller till och med inte användbar.

Och min tredje punkt skulle vara det faktum att det är en Logia-typ av frukt.

En Logia-användare kan splittras, delas eller på annat sätt separeras i flera delar, ibland ner till dammstorleken och reformeras utan skada.

Förutom deras förmåga att bli deras element kan Logia-användare generera obegränsade mängder av sitt element och styra det efter sitt infall, vilket ger dem fruktansvärda attackförmågor. källa

Logia-typen förstärker en användare / ägare i en helt annan skala till att börja med. Den enorma förbättringen av Logia-frukten kan redan vara tillräcklig för att inte drabbas av skada genom sin egen förmåga på grund av de fantastiska regenerativa förmågor som han har fått med den.

Som wikia säger

alla hans attacker baseras på ljuselementet; som att skjuta energi från sina fingertoppar eller fötter med extrem noggrannhet och precision. Hans makt är mycket destruktiv, orsakar enorma explosioner och förstör lätt byggnader

Så sparkar i grund och botten med stor "energi".

Utifrån vad jag samlar, snarare än att vara ljushastighet, rör sig han med ljushastighet för en kort hastighet. dvs vs Apoo. Ljus är tvivelaktigt, det är både en partikel (en foton) och en våg (EMW). Jag tror att omfattningen av hans ljushastighet skulle vara begränsad till körhastighet och inte attackhastighet. Rayleigh är lite trasig eftersom han, liksom Katakuri, har någon form av förkännande av förmågan att läsa rör sig väldigt snabbt.

Han HAR måste förvandlas till en människa av delmänsklig form för att faktiskt hantera skada. Med Observation Haki kan du begränsa den punkten här, du kan peka exakt när han gör och förbereda en räknare.

Från Kizaru vs Apoo kan vi se att han bara kan resa i en rak linje (såvida det inte reflekteras). Genom att kombinera både högnivåobservation och Armament Haki kan du nästan alltid motverka Kizaru.

Om du ser en den One Piece Film: Z, Z kan motverka Kizaru eftersom han kan förutsäga sin handling och rörelse även om han (k) överträffar honom långt och använde havsprisman för att avböja och upphäva attackerna.

Om du har massa kan du inte resa med ljusets hastighet, om du inte har någon massa (som fotoner) reser du alltid med ljusets hastighet. När en del av kizarus-kroppen har blivit lätt, färdas den med lätt hastighet innan den återgår. Som logia är hans främsta förmåga att skapa och kontrollera ljus. När han skapar ljus släpper han ut energi. Imho, när han återgår till mänsklig form och attackerar, tillägger han att frigjort energi till hans spark i form av kinetisk energi. När det väl ansluter sig skulle hans ben ha förstörts. Istället använder han instinktivt andra logiaförmåga - förvandlar benet till ljus och reformerar det.

Bonus, om han pumpar tillräckligt med energi i benet för att resa som 99,999% ljushastighet, skulle varje spark frigöra energi på cirka 100 megatons kärnbomb, med en eldkula på 10 kilometer radie och full rivning på 20 kilometer radie