Anonim

Ultimate Ninja Blazing Shutting Down .. mina tankar, vad betyder detta för nxb?

I kapitel 661 sa Hashirama "Dessa stavar tvingas genom våra chakrapunkter, vilket innebär att chanserna att vi formar chakra förmodligen är noll". Han sa det i sammanhanget med "även om stavarna tas bort". Eftersom de under Edo Tensei kan återhämta sig på egen hand efter en tid, vad menade han med detta?

1
  • Fantastisk övervikt !!!!!! om de var under Edo Tensai, skulle han inte ha sagt det ......... eftersom ppl under ET återhämtar sig själv, varför utropade Hashirama så? Jag tror att Kishimoto gick lite ur spår ....... jag väntar på att någon ska svara på den här frågan !!!!!! bra observation dock !!!!

Medan människor regenererar under Edo Tensei kan regenereringsprocessen vara långsam och tråkig. Madara har nått nya höjder och kan attackera när som helst. Hashirama vet att hans chakrasirkulation är blockerad och det kan ta ett tag för honom att läka helt. Således ger han Sasuke denna försiktighetsåtgärd tillsammans med en jutsu.

Se Minatos uttalande nedan. Kom också ihåg hur Minato tappade armen och fortfarande inte har regenererat än. Hashirama vet att om Madara agerar snabbt kommer han inte att kunna stoppa Madara.

4
  • Jag tvivlar: - varför är det så stor skillnad i deras regenereringsprocess? Är inte Oruchimarus ET inte tillräckligt effektivt? Kabutos ET kunde snabbt regenereras jämfört med Oruchimaru ........
  • 3 Kabuto har också den fördelen att hon lever och experimenterar medan Orochimaru inte var det. Tänk också på det faktum att Kabuto använde Zetsu-kloner, som han kan undersöka och öva på. Orochimaru hade inte möjlighet. Det behöver inte sägas att Kabutos ET inte regenererades omedelbart. Madara är det enda undantaget eftersom han helt enkelt är på en annan nivå. Han stal också salvia-läget och behärskade det på bara några sekunder.
  • Glömde zetsus klon med vilken Kabuto återupplivade de döda ...... tack för informationen ... +1 igen till u
  • vilken jutsu gav hashirama sasuke?