Anonim

Alan Watts ~ Lära sig att ha tro

I förväg av det nya kapitlet av Dragon Ball Super framträder Roshi med lila ki, kanske tecknet på en ny teknik eller transformation. Min fråga är, finns det någon annan människa i Dragon Ball-universum som har en icke vit / transparent ki / aura?

4
  • Jag tror att färgen bara indikerar att mästare roshi är under ond påverkan / transformation (kanske något kommer att förändras i super men jag tvivlar). Lila är vanligtvis en av de använda färgerna för en sådan "ond" enhet. När det gäller människor tror jag att de bara visades med en vit aura
  • @proxy Jag kom bara ihåg Bulma och Chichis auror. Chichis röda "kaioken" aura, även om de dykt upp i humoristiska scener, vet jag inte om de räknas som "ki"
  • Kom bara ihåg en annan, Krilins gula ki, men det var förmodligen ett animationsfel eftersom han var längs Trunks och Goten super saiyans
  • Som du har sagt, för chichi och bulma är det bara en gag-scen, det finns ingen anledning för dem att ha ki-auror, särskilt bulma som aldrig har tränat någon kampsport.