Anonim

Vem är den bättre Robin Hood? - Faisal Kawusi vs. Ralf Moller | slå kändis

I ett stycke finns det några snigelliknande varelser som

.. har förmågan att kommunicera med varandra telepatiskt genom radiovågor. Människorna i One Piece-världen utnyttjar denna förmåga genom att fästa knappar och mottagare på dem. Den Den Mushi tar därmed platsen för telefoner och andra liknande maskiner i One Piece-världen.

Jag har aldrig sett någon röra sig fritt. Är de fullt kunde de röra sig fritt om de ville? Eller blir de väl fullvärdade telefoner när de väl tämjas och personifieras?

Det finns bara en typ av rörande Den Den Mushi. Den enda platsen där du ser då är i den tionde filmen

Självgående Visual Den Den Mushi Shiki har en variant av Visual Den Den Mushi som kallas Självgående Visual Den Den Mushi ( Jis -shiki Eiz Tens Den-den Mushi?). Som namnet antyder kan de röra sig och se sig omkring. De verkar också vara nära samma storlek som den större versionen av Visual Den Den Mushi och har bilagor som gör att de kan projicera det de kan se på en bildskärm.

Den Den mushi är normala sniglar tills folk fäster telefonerna till dem.

Detta är hämtat från SBS 41 (Frågor och svar med författare)

D: I kapitel 367 förstör Sanji-kun Den Den Mushi. Det är så elakt!!! Den Den Mushi gjorde inte något fel! Även en Den Den Mushi skulle gråta om det hände med det! Det gråter när det gör ont! Det gråter för att hjärtat gör ont ännu mer än kroppen! Så låt oss be om ursäkt för det, eller hur? P.N. Naoko

O: Du förstår ... OK, jag erkänner att jag kanske har skapat det intrycket, men det är okej. Till höger finns en vild Den Den Mushi. Den har förmågan att kommunicera med sin art genom radiovågor (tankevågor). Människor fäster knappar och mottagare på dem så att de kan kontakta specifika andra Den Den Mushi. Så du kan förstöra mottagaren utan att skada Den Den Mushi.