Anonim

11 MIN DANKHUND MEMES

Det handlar om en pojke som blir kär i en prinsessa som gör en affär för att rädda sitt liv, hon måste förlora allt minne om honom. Han måste gå och samla minnesfragment i form av fjädrar och var och en hon minns mer.

Jag tror att jag kanske har hittat det:

Tsubasa Chronicle

Synopsis (hämtad från själva webbplatsen)

Under en utgrävning vid de mystiska ruinerna i Clow Country upptäcker Syaoran att hans barndomsvän Princess Sakura dyker upp på platsen med vingar som sprids i många fjädrar. När fjädern försvinner till olika dimensioner gör Sakuras minne det också. I försök att rädda Sakuras liv och återställa hennes minne, reser Syaoran till en annan värld för att hitta en lösning. Det finns bara en sak kvar han kan göra. Res genom olika dimensioner för att samla Sakuras fjädrar. Hjälper till med uppdraget är Kurogane, en landflyktig ninja från det japanska landet som vill återvända till sin värld, den bortrivna trollkarlen Fay, som vill hoppa mellan varje värld för att aldrig återvända till sin egen och den vita köttbulleformade varelsen, Mokona.

Jag tycker att det passar räkningen nästan perfekt. Som synopsis påpekar, han blir kär i prinsessan Sakura, som tappar sina vingar och sprids i många fjädrar som går till flera världar / dimensioner, allt detta vilket får henne att förlora sitt minne. Det misslyckas med att nämna något om affären, men när det gäller allt annat tror jag att det är en död giveaway.

5
  • Det skulle nog vara bra att citera en sammanfattning av serien och hur den matchar genom att ta exempel från den serie du nämner
  • Det skulle vara bra att illustrera Varför du tror att detta är svaret.
  • @Tyhja ja sir!
  • Den här bilden kan bekräfta den. Från kapitel 2.
  • 4 beskrivningar passar. Jag tror allt som saknas är att OP lägger till "CLAMP all stars" i frågan xD