Anonim

【ワ ン ピ ー ス 972 話 ネ タ バ レ 注意】 月 お で ん の 遺言 「カ イ ド ウ を 倒 す こ と 出来 る る 巨大 な な の の EC EC EC EC EC EC EC EC EC EC EC EC

Havsstenen, som är svagheten hos djävulens fruktanvändare, sägs ha samma kraft som havet, och det sägs att havet avvisade djävulens fruktanvändare. Jag förstår att djävulens fruktanvändare inte kan simma, men om de stod i en flod eller sötvatten av något slag, skulle de fortfarande förlora all sin styrka och inte kunna göra någonting? Jag försökte söka efter den, men de stängde den och arkiverade den, så kan någon hjälpa till?

1
  • Jag tror inte sötvatten påverkar dem eftersom det var att hålla sig täckt av vatten vilket var Luffys plan att besegra krokodil

Enligt wiki finns det en trevlig förklaring om djävulens fruktens svaghet. Jag vill lyfta fram några punkter som kan hjälpa dig.

Oda uppgav i en SBS att Devil Fruit-användare är mottagliga för alla typer av vatten, inte bara havsvatten.

Detta inkluderar Vita havet som omger Skypiea. Han utarbetade detta och sa att "rörligt" vatten, som regn eller vågor, inte försvagar Devil Fruit-användare, medan stående vatten gör det. Detta visades också först när Monkey D. Luffy var i Dance-Powder-inducerat regn och inte kände att hans makt gled bort, och igen när han var på Zou påverkade inte havsvattnet som Zunisha duschade honom trots att han var havsvatten som det var "rörligt" vatten.

Så den huvudsakliga slutsatsen som ges i wiki att:

Devil Fruit-användare begränsas inte i vattnet om han eller hon inte rör vid vattnet fysiskt.

Så enligt mig kan det påverka så länge användare av djävulsk frukt berör dem fysiskt.

Foto

Luffy och Brook tappar styrka till följd av att de är nedsänkta i vatten.

3
  • Jag förstår men vad jag menade var att säga om Luffy stod i en flod upp till midjan, skulle han bli svag? Eftersom vattnet flyter men det är inte tillräckligt djupt för att drunkna. så skulle han fortfarande kunna leka, eller skulle han bara tappa all sin styrka?
  • @Dragon Se redigera ... Scenariot är komplett som det du just sa. Och slutsats: Ja, de kommer att tappa styrka
  • sedan igen, i scenen där luffy föll ner i badrummet på bon hancock medan hon duschar, men ingen av dem är förlamad, skulle det vara så att den styrka som förlorats beroende på vattennivån?