Anonim

Titta på dig själv efter att ha sett den här.mp4

I det sista kapitlet av Naruto, några karaktärer gifte sig, och några av dem hade barn. Vad är hela mannen-fru-barnen?

1
  • När vi precis börjat titta på de ursprungliga Naruto-episoderna igen, visar avsnitt 42, 00:05:14 -> 00:05:19 en mycket förälskad TenTen som stirrar på Rock Lee-träning. Detta, förutom andra tips i '31 poäng 'svaret samt ledtrådar om att Hanabi inte är mamma från den nya Boruto-serien, är min bästa gissning, tills bekräftad, att Rock Lee och TenTen är tillsammans.

Naruto och Hinata - Bolt (Boruto) och Himawari
Sasuke och Sakura - sallad (Sarada)
Shikamaru och Temari - Shikadai
Chouji och Karui - Chouchou
Ino och Sai - Inojin
Kurenai och Asuma - Mirai Sarutobi

Kiba visas med Tamaki, men vi vet inte ens om det händer något mellan dem.

Rock Lee får träning med ett barn som ser ut som honom, och Tenten visas direkt efter det, så det är kanske deras barn, eller kanske ett barn som emulerade Lee som han hade emulerat Guy tidigare.

Här är en bild som sammanfattar alla karaktärer som ses i det 700: e kapitlet, inklusive parningar och deras barn:


Klicka för att förstora. Källa: reddit

4
  • 1 Flickan som Kiba är med är barnbarnet till kattmästaren som visas i några anime-avsnitt i del ett. Tamaki
  • @JNat Den senaste Boruto-mangan föreslår en liten förändring i sasuke-sakura-paret. Kan du redigera ditt svar?
  • @SeasonalShot Om du menar kapitel 700 + 1 är det fortfarande inte bekräftat. Jag redigerar det om det blir bekräftat :)
  • Ok. Jag antar att det är lämpligt.

Jag hittade en bra bild som visar alla relationer. Här är det.

Det här är ännu en bild som visar släktträdet.

När det gäller barnträningen med Rock Lee tror jag att Rock Lees hustru och babymamma kommer att bli Hanabi Hyuuga.

Här är mina skäl:

  1. Hanabi håller på att spela en mycket större roll i anime - den sista filmen handlar om att hon blir kidnappad och ett gäng Konoha shinobi måste gå på ett räddningsuppdrag. Hon har till och med en supersöt ny karaktärsdesign som matchar hennes nya betydelse. MEN ... filmen ska komma mellan kapitel 699 och fullfärgsepilogen, och vi fick INGENTING om Hanabi i den epilogen. Så det skulle antingen innebära att hon gick från plötsligt superrelevant till irrelevant i några kapitel ... ELLER att Kishimoto-sensei lämnade Hanabis öde öppet av en anledning.

  2. På tal om fullfärgsepilogen, ta en titt på Lees namnlösa protégé (förmodligen son - och son enligt Narutopedia Wiki). Fokusera på hans ögon en sekund och berätta för mig att de inte ser mer ut som Neji än de som Lee.

  3. Hanabi och Lee är båda taijutsu-experter, och det betyder att de automatiskt har något gemensamt. Det faktum att Hyuugas alltid fokuserar starkt på taijutsu matchar bilden av Lees son som studerar taijutsu noggrant med sin far.

  4. Vi vet redan att Naruto och Hinata hamnar tillsammans och får barn. Om Lee och Hanabi hamnade tillsammans, skulle detta innebära att Naruto och Lees barn är kusiner. Det kan betraktas som en nick till förhållandet mellan Kakashi och Gai (Naruto och Lees senseis).

  5. Hyuugas har alltid gifte sig med sina kusiner för att hålla blodlinjen ren. Eftersom Hinata hamnade i Naruto skulle detta ha inneburit att Hanabi skulle ha varit matchen för Neji. Men som vi vet dör Neji. Det verkar passande att Nejis manliga lagkamrat skulle gå upp för att fylla den rollen.

2
  • 1 din femte punkt strider mot sig själv, "Hyuugas har alltid gifte sig med sina kusiner för att hålla blodlinjen ren" det skulle innebära att Lee utesluts som kandidat, att vara lagkamrat till en grenfamiljemedlem gör Hanabi x Lee inte magiskt lika ren som Hanabi x någon grenfamiljsmedlem, detta tvingas också att Hinata förmodligen bara fick gifta sig Naruto för att antingen han är Hokage (som Lee inte är) eller att Hinata inte kommer att bli nästa huvud så hennes avkomma är inget som berör huvudfamiljen (de hamnar som en ny grenfamilj) medan Hanabi ska bli nästa chef
  • Du har en bra poäng - det skulle vara perfekt för henne att gifta sig med en annan Hyuuga, men neji är död och det finns inga andra manliga barn i blodlinjen. Hon var nog tvungen att gifta sig med någon annan bara för att hålla generna levande alls. Jag tror bara att det ger ytterligare en slips mellan henne och Lee. Men det är bara en huvudkanon / fläktsteori ändå vid denna tidpunkt. : P