Anonim

Sunny - Bobby Hebb

Jag har letat efter en viss låt sedan igår, och jag kan inte hitta den. Det spelades i sista avsnittet (12) av andra säsongen av Sekaiichi Hatsukoi; det är vid den del där Masamune satt på en bänk vid en tunnelbanestation och han höll Ritsus hand. Låten började 21:39 och den spelades före Aikotoba (slutsången).

1
  • Okej, jag tror att det bara är Aikotoba, men pianoversion. Varför insåg jag det just nu? Tja, om det är annorlunda, berätta för mig titeln på OST. orz

Borttaget föregående svar. Du kan alltid titta på redigeringshistoriken om du vill se den igen. :)

Är det här scenen när pianobiten spelar ett tag? Om det är så är det faktiskt en del av slutlåten.

Jag är inte så säker på varför de bestämde sig för att spela det just nu innan slutlåten men jag är ganska säker på att det är en del av slutlåten.


FYI;): Om du lyssnar riktigt noga, är samma melodi faktiskt en del av slutlåten (Aikotoba) själv klockan 1:27 (den är faktiskt en del av slutlåten).

8
  • Det låter egentligen inte samma sak ...
  • @Gerret - Ledsen för det sena svaret. Lite upptagen men faktiskt är det. youtu.be/fj0_RARPZD8?t=1m36s
  • Jag tror att du missförstår frågan. Han menar OST som börjar exakt 21:39. Det är piano med lite synth som violinmelodi. Låten du sökte upp är OST tidigare. Det här är bara en kort melodi till 21:56. Jag tror att det är en intro som melodi för slutsången till anime.
  • @ Gerret- Undrar bara, men talar OP om Piano-biten innan slutlåten men som spelas direkt efter länken jag har ovan? Jag känner inte till vad det är. Kanske är det en improvisation men jag är inte säker. Jag kommer att titta online för att kontrollera men hittills har jag inte hittat någonting.
  • Egentligen är det slutlåten. Du hör den biten kl. 1:27. youtu.be/ZJPEMmIf7A4?t=1m27s